Amerika’da ölen bir kadın için kilisede cenaze töreni düzenlenmişti.
Tören sonunda cenaze görevlileri tabutu taşırken, tabutun ön bölümünü
yanlışlıkla kilisedeki sütunlardan birine çarptılar. Bu olaydan sonra
tabuttan bir inilti sesi duyuldu. Tabut açıldı ve öldüğü sanılan kadının
yaşadığı anlaşıldı. Bir süre hastanede tedavi edilen kadın iyileşti ve 10
yıl daha yaşadı. 10 yıl sonra öldüğünde ise cenaze töreni yine ayni kilisede
yapıldı. Tören sonrası görevliler tabutu taşırken, kilisedeki aynı sütunun önüne geldiklerinde, ölen kadının kocasının, arkalardan sesi duyuldu;
"Lütfen sütuna dikkat ediniz..."
Temel ıssız dağlarda gezerken ayağı kayar ve bir uçurumdan asağı düşerken, yamaçtan dışarı doğru büyümüş bir ağaca zorlukla tutunur.tek eli ile asılı vaziyette başlar bağırmaya "KİMSE YOK MİDUUUUR
KİMSE YOK MİDUUUUR!"
yakınlarda sesini duyacak kimse yoktur. Temel saatlerce aynı pozisyonda bağırmaya devam eder.
"KIMSE YOK MIDUUUUR ! KIMSE YOK MIDUUUUR!"
Aslen keyfine düşkın olan bu kulunun zor durumunu ve feryatlarını duyan Tanrı dayanamaz ve gik gürlemesini andıran bir ses duyulur
"EEEY KULUM TEMEL SEN DE BİLİYORSUN BUGÜNE KADAR BENİM EMİRLERİME PEK RİAYET ETMEDİN, RAKI İÇTIİN, KUMAR OYNADIN, BAŞKASININ MALINA GÖZ DİKTİN, ÇAPKINLIK YAPTIN. ANCAAAAK ŞU HALİNE DAYANAMADIM VE SANA BIR SANS DAHA VERMEK İSTERİM. EĞER İYİ BİR KUL OLMAYA SÖZ VERİRSEN SENİ KURTARACAĞIM!"
Ses kesilir. Bir sure daha sessiz kalan Temel başlar tekrar bağırmaya:
"BAŞKA KİMSE YOK MİDUUUUUR!
BAŞKA KİMSE YOK MİDUUR!"
Soğuk ve karlı bir günde bir iş adamıyla sarışın sekreteri yollarını kaybetmişler ve bir ormanda kaybolmuşlar.
Bir süre sonrada arabalarıda bozulmuş ve arabayı terk etmek zorunda kalmışlar.Zor ve uzun bi yürüyüşten sonra ormanın içinde bir kulübe bulmuşlar ve kendilerini hemen bu kulubenin içine atmışlar.Kulübede bir yatak bir tulum bir sürüde battaniye oldugunu görmüşler.Adam bir centilmen olarak sekretere onun yatakta yatabileceğini söylemiş ve kendide uyku tulumunu alıp yere yatmış.
Adam yattıktan bir kaç dakika sonra sarışından ses gelmiş..
-efendim ben çok üşüyorum
Adam tulumun fermuarını açmış ve kalkıp sarışına bir battaniye vermiş ve sonra yine yatmış..tam uyumak üzereyken sarışın yine
-Efendim ben hala çok üşüyorum! demiş
Adam yine fermuarını açmış kalkmış sarışına bir battaniye daha vermiş.
Sonra aynı sakinlikte uyku tulumunun içine girip fermuarı çekmiş
tam uykuya dalacagı zaman sarışın yine,
-Efendim ama ben çoooooooook üşüyorum..demiş
adam sarışına dönüp,
-burası ıssız bi yer ne oldugunu kimse görmez.İstiyorsan bir geceleğine karı-koca gibi davrana biliriz demiş.
sarışın cilveleşerek,
-tabi efendim siz nasıl isterseniz demiş
bunun üzerine adam avazı çıktıgı kadar bagırmış
Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al!!!
Kucuk ahmet abisinin hergun ayri bir kizlla neler yaptigini merak eder.
bir sabah abisinin arabasinin arka koltuguna gizlenir, abisi o gun fix bir
kizi evinden alir. vurur dag tarafina arabayi. issiz bir yere ceker ve
kiza
sorar "veriyor musun vermiyor musun?" kizin cevabi"hayir" olur. abisi hic
bozuntuya vermeden "in arabamdan ben gidiyorum o zaman ,yuruyerek kac
gunde eve gidersin bilemem hehehh!" der kiz aglaya aglaya iner.abisi
oylece
birakir kizi geri eve doner. Ayni gece ahmet senaryoyu kendine
uydurmaya calisir ve sabah her sey planlanmistir. bisikletine biner gider
komsunun kucuk kizini bisikletinin arkasina bindirir ve abisinin gittigi
yonde
gucunun yettigi yere kadar gider.aynen issiz bir yerde durur ve kucuk
kiza sorar "veriyoy musun vermiyoy musun?" . Kizin cevabi "evet " olur
ahmet'te bozuntuya vermeden "tamam o zaman sen bisikleti al git,ben
yuyuyerek
kac gunde geliyim allah biliy"....
Jim ile Mary akil hastanesinde iki hastadir. Birgun hastanenin yuzme havuzunun etrafinda dolasirken Jim aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu goren Mary hemen ardindan atlar ve dibe kadar yuzup Jim'i kurtarir. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranisi hastanede olay olur. Bunu duyan bashekim de Mary'nin artik iyilestigini dusunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. Islemler yapilir, belgeler cikartilir, Bashekim ayni gun Mary'nin yanina gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var. Iyi haberim, yaptigin kahramanca davranistan oturu anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardigin hasta, Jim, intihar etmis. Az once odasinin banyosunda kendisini asmis bulundu.
Mary gayet sakin yanit verir:
-O intihar falan etmedi ki. Ben onu astim kurusun diye.
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Ocak 2006 16:47
Sebep: flood