Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #708

asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
28 Haziran 2007       Mesaj #708
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
İnternette Din Tuzağı

kuranwp7
İnternet üzerinde hemen her konuda bilgilenmenin arttığı bir dönemde İslâm hakkında bilgi veren internet siteleri de gün geçtikçe çoğaltmakta ama...

Bu sayfaların hepsi İslâm’ı gerçekten anlatan sayfalar değil. Yahudilerin kurduğu bazı İslâm içerikli internet siteleri Kur’an, Hadis ve İslâm’ı merak eden kimselerin okuyup da yanlış bilgilenmesi için hazırlanmış. İngilizce hazırlanmış olan bu sayfalarda Kur’an, diğer kutsal kitaplarla karşılaştırılıyor. Aslı olmayan yığınlarca efsane Kur’an’a mal edilerek. Kur’an’ın çelişkili bir kitap olduğu internet okuyucularına lanse edilmeye çalışılıyor.

Aranıldığında kolay bir şekilde bulunulacak isimlerle İngilizce hazırlanmış olan www.answering-islam.org,www.aboutislam.com,www.thequran.com,allahassurance.com gibi bu siteler ilk bakışta Müslümanlar tarafından hazırlanmış gibi görünüyor. Ama daha dikkatli incelendiğinde çarpık bir İslâm anlayışını zihinlere yerleştirmek için kurulduğu belli oluyor.

Aynı şey türk dini sayfaları içinde geçerlidir. İçeriğinde tesettürle ilgili yazılarda bilhassa çarşafve benzeri konularda insanı gaflete sürükleyen şüphe duyduğunuz sayfalara girmeyiniz.

Kur’an’a el uzattılar!

Daha önce de 'Omega 2001' ve 'Wine Press' isimli iki Amerikan şirketi 21. Yüzyılın Kur’an’ı şeklinde lanse ettikleri 366 sayfa olan bu kitabı Arapça ve İngilizce olarak The True Furqan adı altında satışa sunmuşlardı.

Bu kitap önce Kuveyt’te satışa sunularak cihad gibi konuların haram olduğu, Amerika’ya karşı savaşılamayacağı vurgulanıyordu. Kuveyt’te özel İngiliz okullarında da dağıtılan bu kitapta 77 süre bulunuyor. Sureler besmele yerine geniş bir şekilde hristiyan inancı ve ruhunu yansıtan yazılarla başlıyor. Ortadoğu’da hem fiziki hem de zihinsel olarak yerleşmeye çalışan ABD kendi başarısı için herşeyi kullanmaktan çekinmiyor.

Milligazete
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....