Siagara elimde,gözyasim benzedi sellere Dertler benim,sebebim yok sevinmeye Gözyasim akip gidiyor ama nereye Gözyaslarim sigmazki denizlere göle dereye Cigerim dumandan çok kötü bir halde Benim askim sigamzdi daglara,yollara Gerçegim dedigim karisti yalanlarin arasina Kanimi akitti bembeyaz karlara Sözlerinle atti beni allahimin kollarina Mezarimi kazdi o yalan askinla Gözleri yalan söyledi askimi kirletti Bosunaymis ask SIMDI basladii SIMDI bitti Sevmekle baslar sevilmemekle biter hayat Sevilen acili dertli huzursuz sevilen rahat Seven acilara artik dayanamaz Sevilen mutlu yüzünde gülücükler eksik olmaz Sevdigim sende takip etmissin yeni modayi Tabii seninkisi sevmek demoda olayii Sevmek moda olursa takip etmek zorunda kalirsin Sevilmeyip bana çektirdiklerinin cezasini alirsin Belkide çaresiz aglarken beni hatirlarsin Geceleri uzun ve sessiz gündüzleri yanliz odanda Yanliz birsi kalirsin dostlarin arasinda Benim sevdigim var dersin biri sevgilin var sordugunda SeVmEk TeHlIkElI DuYgUdUr AnLaSaNa!!