Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2006       Mesaj #310
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
renegade_turk adlı kullanıcıdan alıntı

Turkiye herkeze selam arkadaslar bu siteye girdigimden beeri cok hosuma gidiyo iste dedigim tam bana gore dedigim tek site sanki Msn Wink . yaklasik 3 aydir ugrasiyorum ama artik kafam tarhana corbasi gibi oldu .. bu dijital tv kartini pc ye tanitiyorum programlarini yukluyorum.. taramasisini yapiyorum ama bir yerde eksik var .. bana ve benim gibi arkadaslaara bilgilerimizi paylasmaya calisiyorum .. Mutlu ve sevgi dolu bir evren icin ben EVET dedim...Msn Happy

Bir slot destekli veya usb destekli dış iç ünite takıldığı sırada önce sürücü yüklenir sonra da sisteme tanıtımı yapılır :...sizdeki eksik bildirimleriniz için açıklayıcı olun :..işletim sisteminiz xp olduğunu varsayarak ekle/kaldırdan yüklediklerinizi silin :... sonra tv kartın ana yazılımını ve varsa teletex yazılımını yükleyin :... makinanızı kapayıp açın :..muhtemelen yeni bir bileşen bulduğunu rapor edecek ve yükleme işlemi yapacaktır :..bu arada yüklemeyi otomatik yaptırın muhtemelen gelecek "bu sürücü digital olarak imzalanmamış" ibaresinde "devam et" tuşu ile sihirbazı tamamlayın son safhada size masa üstü ikonu istermisiniz diye sorsa kutusunu işaretleyin ve bitirin kurulumu :..anten girişini sağlayın, ikonu tıklayın çalışsın bu kadar basit :.."1 eksik var" demekteki maksadınız nedir bilemem de bu anlatımın dışında fazladan bir işlem yapılamaz > kolay gelsin