Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2007       Mesaj #1683
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ibobrs adlı kullanıcıdan alıntı

yaa allahınız aşkına bana yardımcı olabiliorsanız olun internet expoılerımı açtığım da koca koca yazılar çıkıyo ve arkada sadece beyaz bir fon rengi çıkıyo aynı şey msn de de oluyo her türlü yolu araştırdım bulamadımk

Bilgisayarınız trojan yemiş olabilir. Onun için antivrüs taraması yapınız.

Bir yöntemde sistemi geri yükleme yapınız önceki bir güne yönlendirin.

Alıntı
ekrem82 adlı kullanıcıdan alıntı

3 aydır vista kullanıyorum, bu güne kadar bi sorun yoktu,2 haftadır sağ alt köşede güvenlik uyarısı çıkıyor,nod32 devrede olduğu halde bilgisayarınızda yüklü bi antivirus olmayabilir uyarısı veriyor ve windows defender çalıştığı halde kapalı gösteriyor, aç dediğimde ise bi işlem yapmıyor, ayrıca nod32 normal güncellemelerini de yapıyor,yani sorun güncelleme problemi değil,Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet 'tende kontrol ettim 2 side otomatik gözüküyor,yardımcı olursanız sevinirim ,şimdiden teşekkürler.

Büyük bir ihtimalle Nod32 update etmiyor diyicem ama ediyor diyorsunuz güvenlik duvarını kontrol ediniz.

Alıntı
Sin_of_GoD adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bnm internet explorerda yeni bir hata wermeye başladı . Girdiğimde yukarda sarı bir kutucukta "Güvenlik ayarlarınız, Web sitelerinin bilgisayarınız üzerinde yüklü ActiveX denetimlerini kullanmasına izin vermiyor." yazıyor . Güvenlik ayarlarını düşürmeyi denedim ama orta seviyeden aşağı yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Bilgisayarınızda Sp2 kuruludur bunun için explorer'a girdiğinizde, yukarıda çıkan sarı kutucuğa tıklayıp "Engellenen içeriğe izin ver" diyip devam edebilirsiniz...
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Haziran 2007 18:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi