Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2006       Mesaj #313
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Profil sayfama mesaj bırakan > rsrsrs adlı kullanıcıdan alıntıdır > ben msn mesenger de çoklu ortam açmak istiyorum fakat nasıl yapılcağını bilmiyorum beni yönlendirirseniz sevinirim (bir sorunda Bilgisayarım flash chat vs kısımların sayfasını açmıyor mesajlarınızı bekliyorum
Legend yani msn ile ilgili teknik destek ve yamaların oldu bölümde istediğin yama ve anlatım mevcuttur araştırmacı olman dileğimle > öte yandan sorundan sitemiz flash chat kısmından bahs ettiğini var sayarak cevaplıyacağım > İşletim sistemin nedir ? odaya girmek istersen ne gibi mesaj veya girişini engelliyici olay geliyor açıklayıcı olmanı dilerim > muhtemelen makinada veya sisteminde flash yazılım eksik veya sürüm yükseltmen lazım macromedia resmi sayfasından indirmeni tavsiye ederim > son bir kez daha uyarmak ihtiyacını hissetim > profil sayfam özel mesaj yeri veya uygulaması değildir > bana ulaşmak istersen site içi mesajlaşmayı kullan (özel mesaj) ve forum kuralları adres alıp vermeyi yasaklar o yüzden özel mail adresini alenen yayınlamamanı dilerim > özel adresle ulaşmayı prensip olarak kabul edemem hemde paylaşım sitesi olarak burda bulunduğumuzdan özel muamelle yapılması etik değildir > hoş kal hoşçakal hep bizle kal kolay gelsin