Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Temmuz 2007       Mesaj #2312
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
boozey adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar sistemim Windows Vista Ultimate ve tün güncellemeler yapilmis durumda! Kaspersky kurulu ve güvenlik durumundan msn'ye tam izin verili! Ama hala Msn Messenger 81000306 Hatasi aliyorum? Sorun gider dedigimde hersey sorunsuz diyor fakat baglanmiyor. Ayni modemde laptop ile Vista Home Premium'la baglaniyorum. Diger sistemde ek olarak CfosSpeed kurulu ve hatanin ordan kaynaklandigini düsünüyorum? Ama CfosSpeed'i tamamen kaldirip tekrar denedim, msn 8,5 denedim yinede olmadi. Yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkürler.

Yanıt alttaki alıntıda verilmiştir.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Bağlanabilirlik

Hata 81000301 veya 81000306'yı nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:

• Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:
  1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
  2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
  3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
  4. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
  5. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
Notlar
  • Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
  • Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

Ayrıca inceleyiniz:
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri