Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2006       Mesaj #319
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
renegade_turk adlı kullanıcıdan alıntı

Turkiye hercahi galiba hata bende anlatmak istediklerimi tam anlatamadim. kusura bakma. anlattiklarinin hepsini zaten 3 aydir arka arkaya uyguluyorum. 2 gunde 1 defa kesin oluyo fakat ben kanal aramaya gelince sorun yasiyorum. benim esas problemim bu. televizyonda seyrettigim kanallari pc de hepsini bulamiyorum. birde son zamanlarda tarama yaparken pc takiliyo .. iste benim sorunum bu kusura bakmayin tam anlatamadim final haftasindaydim kafami toparlayamamisim..Turkiye

windows xp isletim sistemim c: harddiskimde fakat maximum 800 mb bos alan kaliyor. bu yuklenmis isletim sistemini boldugum harddisk alanlarindan daha genisine tasimak istiyorum bunun duzgun ve kolay bir yolu varmi. yoksa illaki c: yi formatlayip e: yemi xp kurmam gerekiyo?? kafama takildi su anda idare ediyorum ama cok takiliyo

Arkadaşım ben sorununu gayet güzel anladım fakat gene tam izah etmemişsin önemli değil final olayı özrün kabül gördü boş ver sen o işlere kafa yor :... "digital tv kartı" demişsin ismi yok kartın > 100 sefer sürücü değiştirsen sana faydası yok artık oynama sürücüsü ile > sendeki problem şu tv kartını kullanamıyorsun nedir bu kart 2'el mi ne ki kullanım kitabın yok elinde :... sonra digital diyorsun sakın uydu kanallarını alan kartlardan olmasın o zaman boşa kürek çekiyorsun demektir zira (air) yani antenle kanal bulamasın > yok normal kart ise setting (ayarlara) gir ve ayarlarını otomatik yaptır > en önemli sorunun da anten girişin yüzde yüz uymasa boşa beklersin diğer kanalların çıkmasını en ufak temasızlık buna neden olur dikkat et > geçelim diğer mesaja > burda da eksik bilgi vermişsin hard diskin gerçek tam boyutu nedir ? ne yapmak istiyorsun ? yazından anladığım iki hard diskin var her ikisini tam boyutlarını ver > xp işletim sistemi tam randımanlı olması için şu konfigrasyona sahip olması lazımdır >
P4 işlemci > p3 800 mhz. işlemci de olur ama son derece ağır çalışır
2,5 gb. hard disk boyutu
256 mb 333 mhz. ram
Sen 800 mb boş alan kalıyor demişsin geriye demek c: hard diskin toplam 3 gb büyüklüğü var bunla performansın asla olmaz sadece idare edersin >kısaca sorunun aslı ekonomik olaydır > gene de sen izah etmeğe çalış tam olarak ne yapmak istediğini bir formül düşünelim > kolay gelsin