Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir SUÇ işlemek isteseydim bu NE olurdu?
Ve NEDEN bu SUÇ olurdu?

Ben sanırım çocukluğumda özellikle seyrettiğim filmlerin etkisinde çok kaldığımdan ya da bazı öykü veya kitapları neredeyse birebir yaşar gibi okuduğumdan olsa gerek önce kiralık katil olmak istemiştim. Sebebi de bütün kiralık katillerin siyah deri eldiven giyiyor olmalarıydı. O eldivenlere bayılırdım ve bu yüzden yapacağım işi bulmuştum. Şimdi pek çok deri eldivenim var, ama kimseyi öldürmem gerekmedi. Deri eldivenler giymek için katil olmak gerekmediğini öğrendiğimden belki de Msn Happy
Sonra zaman içinde hırsızlığın daha cazip bir suç olduğunu keşfettim. Zekayla harmanlanan bir hırsızlık vakasının riski çok cazipti. Örneğin kendi elmas bankasının güvenlik sistemini aşarak zekasını kanıtlamaya soyunan adamın macerası ya da katıldığı satranç turnuvasındaki hamlelerine göre mücevherleri çalan kadının ortaya koyduğu çaba takdire değer, hayranlık uyandıran öykülerdi.

Şimdi ben kendi suçumu söylüyorum.

Diyorum ki;

Ben kesinlikle satranç finalini oynayan kadın gibi geceyarıları evlerden içeri sızan kedi olmak veya galerilerdeki sanat eserlerini günışığında sahteleriyle değiştiren Dali'nin yüzsüz adamı olmak isterdim.

Peki SİZ?