Alıntı
faruk84 adlı kullanıcıdan alıntı sölediğin yolların hepsini uyguladım daha sonra etkinleşritildi diye uyarıda geliyor ama medeia player 11 kurmak istediğimde bu windows kopyası orjinal değildir uyarısını alıyorum yardımcı olursan sevinirim...
Demek oluyor ki korsan lisans kullanıyorsunuz. Google'dan bulunan adı geçen orjinal windows serialleri bir müddet sonra kara listeye giriyor ve dolayısıyla etkisiz hale geliyor. Yapmanız gereken ya orjinal bi yazılım almalısınız, ya da yine google'dan geçerli bir xp seriali bulmalısınız.
NOT: Sitemizde crack, serial vb. şeylerin yayınlanması yasaktır.
Alıntı
faruk84 adlı kullanıcıdan alıntı bütün yolu takip ediyorum windows zaten etkinleştirildi diyor ama wmp 11 i yüklemeye çalıştığımda orjinalkopyası değildir diyor (bide bu çıkın dediğiniz yerleri alta iptal bide tamam seçeneklerini görebiliyorum hangisiyle çıkacağım hakkında bilgiyide verirseniz memnun olurum ...
Eğer bilgisayarında lisans etiketi varsa yeniden kurup telefonla etkinleştirmelisin büyük ihtimalle tanıdığın akıllı biri kendi bilgisayarında kullanmıştır yeniden kurup telefonla etkinleştirirken zaten görüştüğün kişi sana başka bi bilgisayarda kullanıp kullanmadığını sorar "hayır sadece bu bilgisayarda kullanıyorum donanım değişikliği yapılmadı" dersin