Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2006       Mesaj #326
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
renegade_turk adlı kullanıcıdan alıntı

Turkiye hercai kardes yardimci olmaya calistigin icin saol.simdi sorularina cevap veriyim..
1) benim tv karti sky star 2 ve dijital kart arti uydu anteniyle direk baglantisi var..
neyse bu olayi artik gectim bi sekilde bi sure sonra ugrasicam artik.
2) hardisklerime gelince c=3,99gb bos alan max 682 mb oluyor. d=6,83gb bos alan 1,70 gb e=8,16gb bos alan 7,38gb g=74,5 gb bos alan 33,1gb simdi benim en buyk sorunum burda c deki windows xp (turkce) isletim sistemimi e yada g harddiskine tasimak ama su anda kurulu sekilde oraya tasimak istiyorum bunu nasil yapacagim, format atmadan isletim sistemi tasinabiliyormu onu merak ediyorum...(islemcim 1,00ghz ve ram=640mb) Turkiye

Bu anlatılan hdd'lerin ayrı ayrı olduklarını varsayarak bir önerim var :... önce sistemi kopyalaman yapılamaz ama gerekli belgelerini (mp3, döküman, resim) muntazam dosyallara al ve o dosyaları ya iki ayrı pencerede açarak sürükle bırak yöntemi ile yada kopyala/yapıştır yöntemi ile diğer tarafa alarak formatla ::.. yok hard diskin yekparedir ve partitaion yani bölüme ile o şekle girmişse gene aynı yöntemi kullan ve dos altında gerekli bölümü formatla :..yalnız her silme işlemi yapılmadan mutlak suretle dosyaların yedeğini almak lazım geldiğini asla unutma zira makina makinadır ve bir yanlış uygulamada her şeyin yok olacağını da unutma sakın :..bu yöntemler basit yöntemlerdir birde tam format atılarak sistem kayıdı verilir sonra recrovery programı ile kayıp edilenler geri alınabilir :...sistem, makina bilgini bilemiyorum ama bu şekil işlem de akıl karı olmadığı aşikar artık karar senin sadece unutma sistemi tümü ile taşıyamasın tutki taşıdın mutlaka ilerde sorun olacağını şimdiden söyleyebilirim :..makina bileşenin de eski bileşenler olduğundan son derece ağır çalışacağını belirteyim :..sky tv kartına gelince resmi sitesinden pdf dosyada kullanım kitabı olduğunu bir göz geçirmeni isterim bazı aksak olaylara nedenden dolayı tam çalıştıramadığın kesin > kolay gelsin