Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2006       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
goldenboy adlı kullanıcıdan alıntı

çok amaçlı bir program(ah bir de çalışsa),pc'sini sevmeyenler bu programı lütfen indirsin,ben pc'mi seviyordum fakat onu uçsuz bucaksız bir çölün ortasına bırakmış gibiyim siz forumdaşlarımın dikkatiine sunuyorumki bu program benim ekle kaldıra musallat olduMsn Happygitmek istemiyor....

Çalışır güzel kardeşim çalışır da ben yapamadım gibi erdemli ifade edebilsen daha iyi olacak :.. 1 öğüt vermek gerekirse defalarca söylediğim gibi nette rastladığınız her hangi programı direk indirmeyin kendinize sorun önce ben ne yaparım bunla ? bana lazım mı ? ve benzeri sorulları kendinize sorun sonra indirin hele hele makinaya tam vakıf değilseniz hiç yeltenmeyin buna ve sonu sizin mesajdaki gibi "makinasını sevemeyen indirsin" gibi bir ifade ile suçlamayın : örnek olarak "urtyse" adlı kullanıcının mesajını okuyun gül gibi çalıştığını ifade etmiş vede öğütlemek adına mesajına devam etmiş kendisini tebrik ederim eleştirisi için : geçelim ekle/kaldır olayına :..bazı programlları kurarken yapılan tek hattada ekle/ kaldırda kaldır seçeneği silik veya çalışmaz gözükür :..c: > program files > ilgili dosya önce bu dosyayı silmeyi deneyin (muhtemelen bazı alt dosyalar silinmeyecektir ) "sistem tarafından kullanılıyor" gibi mesajla karşılacaksınız veya benzeri mesaj :.. bu durumda regedit kayıtlarını taramaya başlayın ve ne kadar ilgili dosyadaki uzantı varsa aratın bulduğunu da silin sonra geri dönüp program files içindeki dosyayı silmeyi deneyin dosyayı açın tek tek silin :..ve o programın tamamen veya en azından %90 kalıntısını silmiş olacaksınız :..bu yöntem diğer silemediğiniz tüm programllar için kullanabilirsiniz geçerlidir :..aslında size zararı olmayan bu olaya tabirii caizse "kıl" olduğunuzdan yani makinadan söküp atamadığınızdan sizi fazlası ile üzmüş önemli de değil :..ama unutmayın ki "her programı indirip kurarım sonra da ekle/kaldırdan kaldırırım" gibi bir mantık yanlıştır zira siz kaldırdığınızı düşünürsünüz ama regedit kayıtlarını tarayın o program ordadır ve daha evvel kaldırdığınızı sandığınız programları regedit kayıtı taratsanız rastlayacağınızdan hiç şüphem yoktur > kolay gelsin