Arama

Türkiye ve Avrupa Birliği - Tek Mesaj #24

kervanqran - avatarı
kervanqran
Ziyaretçi
26 Ocak 2006       Mesaj #24
kervanqran - avatarı
Ziyaretçi
Bir - Ab’nin ne olduğu ya da olmadığı ve kendi içinde çökmüşlüğü gayet açıktır. Aziz Türk Milletinin binlerce yıllık deneyimleri sonucu, dost ve düşmanlarımızın ne halt olduklarının dna larımızda bile şifrelenmiş olduğu kanaatindeyim.
İki - Ne yazık ki ab konusunda şu an neyi giyip neyi seyredeceğimizi, neyi tartışacağımızı belirleyen Ali Kemalci medyanın uyku durumundaki milletimizin düşüncelerini iğfal etmeye çalıştığı kanaatindeyim.
Şu an dayatılmış bir batı rüyası ve tartışması içindeyiz. Bu arada doğudan (Rusya, Çin, İran…) bahsedenlerde var. Düşünüyorum da Mustafa Kemal neden Balkan Antandı, Sadabat Paktı gibi işlerle uğraştı, yoksa o geleceği gören gözleri ne doğuyu ne batıyı, kendinin oluşturduğu ve söz sahibi olacağı yeni dünya düzenini mi arıyordu?
Mustafa Kemal Sakarya’da tam üç yüz küsur yıldır saldırı yapmamış bir orduya saldırı emri vermişti. Atalarımızın izini nerde kaybettikte bilinçaltımızda hep sakladığımız ama son yıllarda hiç itiraf edemediğimiz “Toprağımızı parçalamak, Ulusumuzu bölmek, tam bağımsızlığımızı eritmek” isteyen ülkelerin kapılarında bekliyoruz.

Muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızda akan asil kanda mevcut olduğu bilincine artık varmamız dileğiyle