Arama

İlluminati Nedir? - Tek Mesaj #9

asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Temmuz 2007       Mesaj #9
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Dünyanın en büyük Siyonist örgütü Illuminati’nin çekirdek “Bölüm 323” deki 13 kişi olmak üzere biri başkan diğeri seçkin yöneticileridir.

1- 91 yaşında olmasına rağmen oldukça dinç görünen, Amerika Birleşik Devletleri’nin tanınmış zengini David Rockefeller başkanın sağ kolu olarak hemen yanındaki iki koltuktan birinin sahibiydi. Rockefeller dünyanın en büyük bankalarından Chase Manhattan Bank, Citibank ve Standard Oil, Mobil gibi dünya petrol pazarını elinde tutan dev şirketlerin en büyük hissedarıydı. Şirketlerinin cirosu dünyadaki pek çok devletin yıllık gelirlerinden daha fazlaydı.

2- Başkanın sol kolu olarak diğer bir koltuk sahibi Avrupa’daki toplantıları yöneten en yaşlı ve ihtiraslı üyesi 97 yaşındaki Baron Guy de Rothschild idi. Rothschild, atası Mayer Amschel tarafından, 18.yüzyılda Almanya’nın Frankfurt kentinin Yahudi gettolarında, ceketinin yakasına astığı sarı Yahudi yıldızıyla aynı zamanda dükkan olarak kullandığı küçük bir evde eski elbise ve antika madeni para satarak kurulan ve şimdi bütün dünya piyasalarını kontrol eden finans şirketlerinden ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki en büyük bankalardan oluşan dev bir imparatorluğun varislerinden biriydi. Bir asırlık bir zaman zarfında Rothschild ailesi Alman, İngiliz ve Fransız borsalarını ve daha sonra bu ülkelerin ve diğer ülkelerin borsa ve merkez bankalarını ele geçirmiş, Avrupa’da krallara ve devletlere kredi açabilecek kadar varlıklı bankaların ve finans şirketlerinin sahibi olmuştu.

3- Üyelerden biri diğeri Avrupa’nın gizli kralı denilen Roma İmparatorlarının soyundan gelen Avusturya İmparatoriçesi’nin oğlu 94 yaşındaki Otto von Habsburg idi. Habsburg ailesi, tamamen Hıristiyanlık tersine düşen, Hz. İsa’nın karısı ve oğlu ile birlikte çarmıha gerilmekten kurtularak Fransa’ya kaçtığı ve burada Merovenj hanedanlığı ile karışarak soylarını devam ettirdiğini savunuyor ve soylarının bir kolunun bu hanedanlığa, dolayısıyla Hz. İsa’ya dayandığını iddia ediyorlardı. Bu sebeple Kudüs Kralı olmaya aday olduğunu açıklamıştı.

4- Diğer bir üye 51 yaşındaki Bill Gates idi. Gates, Çekirdek’in en yeni ve en genç üyelerinden biriydi. Bütün dünyada hemen hemen her ev ve işyerinde kullanılan, kodlarını bir zamanlar yanında teknisyen olarak çalıştığı Apple Computer’ın sahibi Steve Jobs’tan çaldı. Bütün dünyaya kendi yarattığı bir program olarak sunduğu Windows işletim sistemlerine ve Internet Explorer programlarına yerleştirdiği gizli kodlar sayesinde, kullanıcıların programda yazılı anahtar kelimelerden sadece birini bile bilgisayarlarında kullanmaları halinde bu yazının bir kopyası CIA merkezine otomatik olarak gidiyordu.

5- Pierre Plantard de Saint-Calir, soyunun Merovenj Hanedanlığı’na dayandığını iddia eden bir diğer üyeydi ve Hz. İsa’nın ailesini ve soyunu korumak amacıyla kurulan Sion Tarikatı’nın lideriydi. Plantard, binlerce yıldır Merovenj Hanedanlığı’na ait olan Fransa’daki uçsuz bucaksız toprakların, sayısız kilise ve şatonun sahibiydi.

6- Bilderberg Başkanı 87 yaşındaki Lord Peter Carrington Illuminati örgütü üyesi olarak yerini almıştı. İngiltere’nin en büyük bankaları Hambros, Barclays ve Lloyds’un ve finans şirketlerinin en büyük hissedarı olarak dünyadaki finans devlerinden biriydi. Carrington da örgütün diğer üyeleri gibi, Küdus’ün dünya başkenti olmasını istiyordu.

7- Nicholas Oppenheimer, örgütün Güney Afrika’lı üyesiydi. 61 yaşındaki işadamı, elmas kralı olarak bilinen babası Harry Oppenheimer’dan büyük bir miras devir almıştı. Dünyadaki elmas yataklarının yüzde 95’i ve diğer değerli maden yataklarının çoğuna sahipti. Dünyadaki en büyük Yahudi tapınağı olarak Johannesburg’da inşa edilen tapınağın baş finansörüydü.

8- İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in eşi Prens Philip, oldukça çok sakin biri olmasına rağmen her İngiliz Kralı gibi bir Mason olarak dünya yönetiminde söz sahibi olabilmek için ihtiraslı eşi tarafından bu örgüte üye yapılmıştı.

9- Winston Lord örgütün köklü aileden gelen bir üyesiydi. Kendi ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne 16. yüzyılda gelen ve bireyleri örgüt içinde üst düzey görevler yapmış olan Harriman, Bundy, Whitney, DuPont, Russell, Freeman, Astor, Collins, Stimson ailelerini temsil ediyordu.

10- Wall Mart hipermarketler zincirinin veliahtı Robson Walton bu masada koltuk sahibi olan diğer bir üyeydi. Babası Sam Walton’dan devraldığı şirketleri 250 milyar Dolar’ı aşan cirolarıyla Amerika’da devlet içinde devlet gibiydi. 62 yaşındaki işadamının, babasının aksine çok hırslı bir kişiliği vardı.

11- Çok soylu bir aileden gelen İspanya Kralı Juan Carlos masadaki yerini almıştı. İsrail’i birçok kereler ziyaret eden Carlos, Katolik olmasına rağmen Madrid’deki sinagogların destekçisi ve devamlı ziyaretçisiydi.

12- Son koltuk, medya devi Rupert Murdoch’a ayrılmıştı. Avustralyalı iş adamı kendi ülkesi haricinde Asya, Avrupa ve Amerika’da sayısız gazete, dergi ve televizyon kanallarına sahipti ve örgütün amaçlarına göre dünya medyasını yönlendiriyordu.

Örgütün Dış Çember olarak adlandırılan “Bölüm 321”in sahip olduğu kuruluşlar arasında Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren;
CFR, Council on Foreign Relations – Yabancı İlişkileri Konseyi
TLC, Trilateral Commission- Üç Yönlü Komisyon
WTO, World Trade Organisation – Dünya Ticaret Örgütü
IMF, International Money Fund- Uluslar arası Para Fonu
JINSA, Jewish Institute of National Security – Yahudi Ulusal Güvenlik Enstitüsü
CF/ICDF, Christian Friends of The Israel Community Development Foundation – İsrail Toplumunu Geliştirme Kurumunun Hıristiyan Dostları
ICEJ, International Christian Embassy Jerusalem – Kudüs Uluslar arası Hıristiyan Büyükelçiliği
ADL, Anti-Defamation League-Yahudi Aklama Cemiyeti
JTF, Jerusalem Temple Foundation- Kudüs Kutsal Tapınak Kurumu
JDL, Jewish Defense League-Yahudi Savunma Birliği
AIPAC, American-Israel Public Affairs Committe –Amerikan İsrail Halkla İlişkiler Komitesi

B’nai B’rith, Kafatası ve Kemikler Tarikatı, Malta Şövalyeleri, Sion Tarikatı, Altın Şafak, Gül ve Haç Kardeşliği, Bilderberg, P2 Mason Locası, Dünya Bankası, Bohemian Grove, Dünya Kiliseler Konseyi, Opus Dei, Pilgrim Topluluğu, Roteryanlar ve Lions Kulüpleri bunlardan sadece bazılarıydı. Hıristiyan ve Yahudi kuruluşları aynı hedef doğrultusunda beraber çalışıyorlardı.

Hükümet ve uluslar arası şirketlerde en üst düzeylerde yöneticilik yapan ve dünya medyasını yönlendiren kişiler “Bölüm 322”, diğer adıyla İç Çember üyeleri arasında;

Bill Clinton (CFR, TLC, Bilderberg üyesi, Mason),
George W. Bush (CFR üyesi)
Jacques Chirac (Mason),
Helmut Kohl (Bilderberg üyesi),
Paul Wolfowitz (CFR üyesi),
Newth Gingrich (CFR, Mason),
Zbigniew Brzezinski (CFR, TLC üyesi),
Alan Greenspan (CFR, TLC üyesi),
Dick Cheney (CFR üyesi),
Prens Bernard (Bilderberg üyesi),
Al Gore (Mason),
Michael Gorbachev (Mason),
Akio Morita (TLC üyesi),
Francois Mitterand (Mason),
Ted Turner (Mason) ve Bizans İmparatorları Julius Sezar ve Neron adıyla tanınan Domitius Claudius’un soyundan geldiğini iddia eden Üstad Mason Prens Henri Paleolog vardı. Bu üyeler bütün gayretleriyle Bölüm 323’e yani Çekirdek’in seçkin yönetici kadrosuna hizmet ederlerdi.
Son düzenleyen Safi; 12 Temmuz 2017 20:35
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....