Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2006       Mesaj #342
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
leylek1990 adlı kullanıcıdan alıntı

dediğiniz gibi tüm kanalları PAL-B/G yaptım (zaten hepsi öyleymiş) bozuk kanalları da ayarlayıp oto tarama yaptıktan sonra ince ayarından sağa sola kaydırdım siyah-beyaz ve balık sırtı yayın yine değişmedi kanal seçici zaten kabloda ve kablolarında da herhengi bir temassızlık yok evdeki tesisattan da kısaca bahsediyim: daireye giren kablo ikiye ayrılarak biri salandoki tv'ye biride bilgisayar odasına geliyo salondaki tv sorunsuzca tüm kanalları gösteriyo benim odama gelen kablo tekrar ikiye ayrılıyo biri tv kartıma diğeride modemime giriyo (internete de kablo üzerinden bağlanıyorum) internetim de sorunsuzca çalışıyo burada bişey daha söyleyeyim tv 'nin arkasına giren kabloyu bilgisayarımdaki tv kartıma bağlamama rağmen sorun hala çözülmedi......

Bu ayrılma işlemleri tek giriş çift çıkışlı konvektörler aracılığı ile mi yapılıyor yoksa durumları nedir > internetten çıkarsan yani modem tarafını boş bıraksan durumda değişiklik oluyor mu > kısaca tv kartından mı emin olasın diye direk kabloyu mümkünse tv kartına giriş yap dene > bu arada bu tipteki kartların tuner kısmı zayıf olduğunu unutma asla zira bu kartı örnek amerikada kullansan gelen yayın son derece kuvetlidir ve her halükarda temiz görüntü alır ama Türkiyemizde mallesef sorunludur örnek bende kullanırım kablolu yayını tüm televizyonlarda star tv balık sırtıdır ve düzelmez demek yayın da dandig olduğundan tuner de bu tipteki zayıflıkları algıladığı için sorun katlanıyor > yukarda söylediklerimi araştır sonra bir kez daha düşünelim maksat senin olayı en alt düzeyde tutmaktır > kolay gelsin