Arama

Metal ve Yaş - Tek Mesaj #12

LoREn Soth - avatarı
LoREn Soth
Ziyaretçi
19 Temmuz 2007       Mesaj #12
LoREn Soth - avatarı
Ziyaretçi
Çok iyi hatırlıyorumda yıl Tam 1994 İstanbul beykoz hayal kahvesinde çalışan bir arkadaşımın daveti ile oraya gittim sahnede Teoman diye birisi vardı Bu kim demiştim ilk önce arkadaşıma oda dinle demişti dinledim güzel gerçekten güzel bu tarz ne böyle dedim rock/Metal diyorlar güzel bir tarz falan biraz muhabbet etmiştik ve aynı gün şebnem ferah ile tanışma olanağı bulmuştum ama tabi o zamanlar hiç ünlü değildi öyle sıradan birisiydi gözümde( şimdi görsemya Msn Wink Msn Happy ) o günden sonra bu tarza yakınlık hissettim ve teomanın albümünü falan aldım derken yıl 1997-98 oldu ama ben tam olarak rock metale yönelmemiştim ve yabancı müzik hiç dinlemiyordum ( arabesk dilerdim ) taki kurbanın yalan şarkısını radyodan dinleyene kadar bu şarkıyı kimin söylediğini fellik fellik aradım ve inanın albüme 1999 yılında bir rastlantı ile kavuştum ve bundan sonrası geldi zaten rock metal kaptırdım kendimi arabesk sıkmaya başlamıştı. Sonradan 2000 li yıllarda rap müzik bayağı bir popüler olunca rap müzik dinlemeye başladım ama çok geçmeden sıkıldım. Ve yabancı metal dinlemeye başladım (yabancı müzikle rap sayesinde tanıştım) İşre popüler gruplar uçuk şarkılar falan dinliyordum Nfs underground 2'de dinlediğim bir şarkı ile mudvayne' ille tanıştım ve bunun gibi yeni nesil metal şarkıları dinlemeye başladım hatta öyle uçmuştumki satanist müziklere kadar girmiştim. Sonra yavaşladım ve gothic dinlemeye başladım. taaki bir arkadaşımın beni METALLİCA dinlettirmesine kadar grubu biliyordum ama kesin yargılıydım bu grubu dinlemeyecektim. Ama arkadaşımın bazı istemleri üzerine METALLİCA dinlemeye başladım ve sonra yabancı olarak gördüğüm METALLİCa ailem gibi oldu james kırk sanki abilerim gibi olmuşlardı ve canmım gerçekten bu grubu dinlemek istiyordu. Şu an nerdeyse günün 6-8 saaitini metallica ile geçiriyorum ve bunu yanı sıra bunlar kadar olmasada iron, pantera, slayer Vs vs grupları fdinliyorum.....

Nedenmi yazdım bunları Arkdaşlar metal müzik beni yapım bunu biraz geçte olsa anladım rap müziğe özendim işte bunun gibi bir sürü tarz ama kendimi metal müzikten başka bir tarzda bulamadım şu an 25 yaşındayım ve 75 te olsam ben metal dinleyeceğim. Çünkü beni anlatıyor çünkü ben kokuyor, iş güç evlilik bunlar için metal müziği bırakanlar özenti kişilerdir. ( Metallica yüzünden nişan Attım. ) İnanın size saçma bile gelecek ama sevdiğim insan eğerki bu tarzıma karşı gelirse sevdiğim insan olamaz buna izin vermem çünkü ben özenti değilim Metal benim hayatım herşeyim sevdiğim için veya diğerleri için tarzımdan vazgeçmem metalden vazgeçmem ...
Kİm öz tarzından vazgeçebilirki??....

Teşekkürler...