Arama

Sizin Yazılarınız - Tek Mesaj #54

RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #54
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Böyle işte. bir gün bitip yeni bir güne merhaba diyoruz hep. ee hayat sürekli akıp gidiyor. herkes, her şey bir kovalamaca içinde sürekli. birkaç yazı okudum da, kimi kendini anlatmış, kimi uzaklara uçup giden yavrusunu; kimi bir salıncak macerasını, kimi iç hesaplaşmalarını...
sabah kadar gene bir sürü rüylar gördüm. birinin gerçek olmasını ne çok isterdim. şunu itiraf ettim kendime. öğrenciyken hep şu okul bitsin derdik. şimdi bitti okul. ayrıldık bir bir. dağıldık gerdanlıktan kopan boncuk taneleri gibi. yanlız değilim, biliyorum ki milyonlarca insan da özlüyor bunları. sabah sabah bir sırıtık var , koskocaman ve arsızca yüzümde.
oturudm yazayım dedim.ne yazasam diye hiç düşünmedim. düşündüklerimi yazıyorum bu sabaha dair. şuan aklımdan ne geçiyor. hemen yazayım. şu seçim arabalarından nefret ediyorum. az önce biri bağıra bağıra geçti. kızıyorum bir de sokaklar bayrak, sağa sola atılmış broşürlerle dolu. oysa ki o masraflar yerine bir kaç çocuğun eğitim masrafı karşılanabilirdi.annem kızdı gittim yatağımı topladımMsn Happy)
evet kızıyorum nara atanlara. bir de rüzgar çıkınca ortalık sirk gibi oluyor. neyse. ben bu gün kararlıyım. güne iyi başladım. bunu koruyacağım. birazdan çıkıp işe gideceğim. diploma bir işe yaramasa da hala çalışıyoruz işte.
sabah için çok karışık oldu sanırım. şöyle bir kendime baktım da meğer insanoğlu ne kadar çok şey düşünebiliyormuş. sabahı falan da dinlemiyor bu hal.hayat işte...

yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var.
yaşadın mı yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi.
sevgilin bitkein kalmalı öpülmekten
sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği.

yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var.
yaşadın mı büyük yaşayacaksın,ırmaklara göğe, bütün evrene karışırcasına.
çünkü ömür dediğimz şey hayata sunulmuş bir armağandır.
ve hayat sunulmuş bir armağandır insana...