Arama

Alışkanlık - Tek Mesaj #44

RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #44
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Alıştım artık eskisi gibi beni yaralayamıyosunYaralarıma tuz mu basmayı öğrendimYoksa zaman yaralarımın kapanmasına izin mi verdi bilmiyorumAlıştım artık eskisi gibi beni yaralayamıyosunSeni düşündüğüm anlar artık çok azaldıBazen keşkelerimin arasındaBazen de hüzünlü bir şarkıda hatırlıyorum seniAma unutmayı unutulmayıda bu yürek çoktan kabullendiAlıştım artık eskisi gibi beni yaralayamıyosunİnsanoğlu ne tuhaf öyle değilmiAlışkanlıkları olmazları daha birçok şey değişebiliyormuş zamanlaKanayan yürek gün geçtikçe kendini tamir edebiliyorKendisinin hem hastası hemde doktoru olabiliyormuşAlıştım artık eskisi gibi beni yaralayamıyosunSakın suç yada suçlu aradığımı sanmaBenimki yanlış bir tercihti kaldım yolun yarısındaArtık yüreğimin bir köşesinde senVe seni ordan söküp atmaya kararlı bir benle yola devam ediyorumAlıştım artık eskisi gibi beni yaralayamıyosunSeni unutmaya başladım bileHissediyorum gitgide senden uzaklaşıyorGün geçtikçe sana yabancılaşıyorumAlıştım artık eskisi gibi beni yaralayamıyosunMantığımın dur kalbimin ise git dediği tek kişiydin senGüzel anlar yaşatan hayatıma anlam katandın senAma her masal mutlu sonla bitmiyormuş Geçte olsa bunu anladım benAlıştım artık eskisi gibi beni yaralayamıyosunŞimdi gidiyorsun izinsizce girmiştin bu kalbeİzin almadan da öylece çıkıp gidiyorsunAslında bende gitmeni istiyorum sendenŞimdi giderken yüreğimdeki senide al götür benden SELÇUK ATAMAN...