Arama

Alışkanlık - Tek Mesaj #46

RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #46
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Oyle alismistim ki sana.. vazgecemedigim huyumdan vazgecicem neredeyse... Oyle baglandimki sana.. " Gitme, biraz daha kal" demek geliyor icimden her nedense Daha ne kadar oldu ki seni taniyali? Ne yasadimki seninle? Ne paylastim, ne hissettiumki? Sadece ufak tatlibir soz bekledim hemde her seferinde her yeni dogan guneste her evden cikisimda her yeni bir um,uda kucak actigimda, kulac attigim hergun hayaller denizine, hemde hergun dakika dakika saniye saniye oyle mutlu ettinki beni... kimsenin veremedigini uzattin avuclarima.. ben ardik oyle alistimki sana her yeni gunun verecegi mujdelere gebe biraktin, ardik eskisi gibisarmiyor beni aksamlar, bende seni oyle ozluyor, oyle hasretimki sana, gecelerime doydum artik Sabirsizca bekliyorum hasret kaldim, her yeni gunun sabahlari... Oyle seviyorumki seni " Seviyorum" dediklerimden bile bir baska seviyorum seni.. Oyle katiyorsunki canima.. " Canim benim" dediklerimden bile bir baska katiyorum seni canima.. Oyle baglandimki sana " birgun ansizin kaybolup giderse eger" diye, dusunuyorumda... Iste o zaman ben, iste o zaman, sessiz sedasiz cekilirim brualardan her seyimi birakip giderim bu diyarlardan bir tek sey disinda oda suan hala avuclarimda, oda bana senden tek hatira kalicak bu dunyamda..

SEDAT KAYA...