Arama

minervadionisos - avatarı
minervadionisos
Ziyaretçi
22 Temmuz 2007       Mesaj #55
minervadionisos - avatarı
Ziyaretçi
ben başka bişey sormak istiorum. yeni bi konu başlığı açtım sormak için ama bi de buraya yazim dedim. bi süre önce, bi arkadaşımla görüştüğümü zannederken onun msn şifresini alan kişiyle görüştüğümü farkettim. bunun ardından benim de şifremi alabilir diye engelleyip sildim. bu süre içinde de ondan herhangi bir dosya vs. almadım. 2 gün sonra, msnmi açtığımda engelleyip sildiğim başka bi arkadaşımın isminin yanında diğer arkadaşlarımın anlık iletilerinin çıktığını farkettim. iletiler sürekli değişiodu. bu nasıl oluyo? yani bunu yapmak için birinin benim msn kişi listemden haberdar olması gerekio dimi? ve acaba bu arkadaşımın şifresini kıran kişi olabilir mi? ya da engelleyip sildiğim diğer arkadaşım bunu yapabilir mi? çünkü ondan daha önce dosya almıştım. kafam çok karıştı. cevap bekliorum, çok önemli yaa...
bu arada iki ayrı arkadaştan bahsediorum:,
1- şifresi kırılan arkadaşım
2- engelleyip sildiğim arkadaşım...

bu arada discovery ile engelleyen anlaşılmıyo. dmsnde de çıkmıyo. ayrıca, ne blockstatus.com, ne kimengellemis.com ne de msngeeks.com gibi siteler işe yarıyo. bi kişi dikkatsiz ya da aptal değilse (ya da önemsemiorsa) , gizlilikteki, durumumu sadece izinli listemdekiler görebilir seçeneğini işaretliodur büyük ihtimalle...
Son düzenleyen minervadionisos; 22 Temmuz 2007 02:21 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi