Seni Çok Seviyorum
Bu Günlerde Aklım Yine Firar Etmiş Bir Kanun Kaçağı Gibi. Öylesine Karamsar ve Ölesiye Yanlızım ki Anlatamam. Görünüşümün Şekli Değişmiş. Gözlerim Kendini Tanımayan İki Yabancıdan Başka Birşey Değil. Kendi Kendime Kim Diye Sorduğum Zamanlar Oluyor Aynada. Üstüm Başım Darmadağın, Saçım Sakalım Birbirine Karışmış Her Tarafım Düşmüşlüğün Verdiği İzlerle Dolu. Sanki Savaştan Çıkmış Ölesiye Yaralıyım ki Bedenim Bir Nefeslik Dermanı Zor Buluyor. Dizlerim Bedenimi Taşımayan İki Düşman Sanki, Ölesiye Aciz Kalmışım ki Yaşadığımın Bile Farkında Değilim. Gölgemde Bile Apayrı Bir Görünüş Var. Gözlerimde Yanlızlığın Yaşattığı Bir Bakış Var. Yaşantım Ucuz Bir Hayat Hikayesi Gibi. Yarınımdan Bir Medet Ummuyorum Artık. Gelecekse Benim İçin Kıymetsiz, Adi ve Hiçbir Değer Taşımayan Bir Parçadan Başka Birşey Değil. Canımı Bedenimde İki Günlük Misafir Gibi Görüyorum. Kimbilir En Güzel Ölümlerden Birisi Başıma Gelir. " Uykuda Ölmek " Allah'ın En Sevdiği Kulları Arasındayım Kimbilir. Gecelerim Gündüzlerimle Karışmış Sabahım Öğlenim Yok işte. Yazı Kışı Unuttum. Baharın Çiçekleri Nasıl Kokuyor, Kuşlar Nasıl Uçuyor Bilemez Oldum. Bütün Güzel Olaylara Karşı Yabancıdan Başka Birşey Değilim Artık. Düşmanım Bile Beni Adam Yerine Koymayıp Nefretini Çekmiş üzerimden. Azrail'le Sıkı İki Dost Gibiyiz Sanki. Bunca Zaman Nasıl Ayakta Kalmışım Şaştım Doğrusu. Ama Artık Öylesine Yenilendim ki Anlatamam. Güneşim Karanlıkta Duruyor, Çiçeklerim Kışın Açıyor Yüzüm Bile En Kötü Anlarımda Gülen İki Umut Işığına Sahip. Artık Sen Varsın Artık Bende Aşkın Var Artık Bende Sevgin Var. Uğruna Saçının Bir Teli İçin Öleceğim İnsan Var. Artık Seni Düşünüyorum. Aşkımızı Düşünüyorum. Geleceğin Bize Vereceği Mutluluğu, Vereceği Hediyeleri Düşünüyorum. Mutlu Oluyorum. Hayata Dört Kolla Sarılıyorum. Benim Azrail'imde, Ölümümde Artık Senin Elinde. İster Seversin İster Çürütürsün Bu Bedenin Her Santimetrekaresini. İnan Kendime Çok iyi Bakıyorum. Halimi Görsen Bin Defa Aşık Olursun Bana. Ben ki İnanıyorum Allah'ın Yarattığı En Şanslı Kullar Arasındayım. Ben ki Dünyanın En Nadir, Belkide En Muhteşem Harikalarından Birine Sahibim. Bu Mutluluğu Seninle Yaşamadan Ölürmüyüm Sanıyorsun. Senki Benimle Yaşamaya Mecbursun, Sen ki Beni Sevmeye Benimle Bir Hayat Geçirmeye, Bedenini Kendi Bedenim Gibi Karşımda Yaşlandırmaya Mecbursun..