Arama


Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #101
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Cousin'e tepki

Beşiktaşlılar, "Carlos'tan daha ünlü bir yıldız alacağız" diyen futbol şube sorumlusuna "Hani nerede bu yıldızlar?" diye sordu.


Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına sayılı günler kala halen aradığı golcüyü bulamayan siyah-beyazlı yönetim, camianın da sabrını taşırdı. Beşiktaşlı taraftarlar, bir süre önce "Roberto Carlos'tan çok daha ünlü bir yıldız alacağız" diyen kulübün futbol şube sorumlusuna seslenerek, "Devler Ligi'ne katılmamız için yapacağımız ön eleme maçına birkaç gün kaldı.
Bize büyük sözler verenler, şimdi 'O bizi istemiyor, bu çok pahalı, şunu alamıyoruz' demeye başladı" diye tepki gösterdiler.

VERİLEN SÖZLER TUTULMALI

Hasselbaink, Carlton Cole gibi isimlerle ilgilenen ancak ya bonservis ya da Ertuğrul Sağlam engeline takılan yönetim, şimdi gözünü 30 yaşındaki Daniel Cousin'e çevirdi. Geçtiğimiz yıl Lens'te kötü bir sezon geçiren Cousin ismi ön plana çıkınca, Beşiktaşlı taraftarlar, "Biz tribünleri hareketlendirecek yıldızlar istiyoruz. Verilen sözler tutulsun ki biz de tribünde desteğimizi verelim" tepkisini gösterdi.