Arama


Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
29 Temmuz 2007       Mesaj #102
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Zamanı değil

"Şimdi tek düşüncem ilk 11'de kalıcı olmak. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa'ya açılacağım".


Transferin gözde isimlerinden olan Serdar Kurutuluş; Lens, Sportak Moskova ve Monaco'dan gelen cazip transfer teklifleriyle ilgili net konuştu. Tekliflerden çok gurur duyduğunu belirten Serdar, "Ancak henüz zamanı değil. Önce Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayacağım, ardından Avrupa'ya açılacağım" ifadesini kullandı.


TECRÜBE GEREKLİ

Tek düşüncesinin çıkışını sürdürüp ilk 11'de kalıcı olmak olduğunu vurgulayan futbolcu, "1 yıl önce 2. Lig'de oynuyordum. Tecrübe kazanmak istiyorum. Yaşım genç, önümde uzun yıllar var. Benim için ön libero, geri dörtlünün sağı fark etmez. Bu yıl ciddi forma savaşı yaşanacak. Sonuna kadar savaşacağım" dedi.

Juanito `Tamam` dedi

Stoper arayışında gündeme gelen son isim olan İspanyol savunmacının, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi.
Beşiktaş, Juanito için bastırıyor... Legrottaglie’den teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın vetosu üzerine vazgeçen Siyah-Beyazlılar, rotayı Real Betis’te forma giyen Juanito’ya çevirmişti. Kara Kartal’ın cazip teklifine olumlu yaklaşan tecrübeli savunmacının öneriye ‘evet’ yanıtını verdiği öğrenildi. Kulübüyle 2009 yılına kadar kontratı bulunan 31 yaşındaki defans oyuncusunun, sunulan maddi şartların yanısıra Şampiyonlar Ligi şansı dolayısıyla da kariyerini Siyah-Beyazlı ekipte sürdürmeye sıcak baktığı ifade edildi.

B planı Diatta...



Ancak kulübü Real Betis’in 16 kez İspanya Milli Takımı formasını giyen başarılı savunmacıyı bırakmaya yanaşmadığı kaydedildi. Ertuğrul Sağlam’ın çok istediği Juanito’nun işini bir an önce bitirmek isteyen Beşiktaş yönetiminin, R.Betis’i ikna etmek için çalıştığı belirtildi. Bu arada Siyah-Beyazlılar’ın Juanito’nun olmaması durumunda B planı da hazır... Kara Kartal’ın Fransa’nın Saint Etienne takımında top koşturan Senegalli savunmacı Lamine Diatta ile de prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

Orhan YILDIRIM / FANATİK
Son düzenleyen Kral_Aslan; 31 Temmuz 2007 11:20