Alıntı
ugurbayraktar adlı kullanıcıdan alıntı Bende bilg açıorum window x p fln o çıkıyo ondan sonra güvenli mod fln vs ..onların hepsini seçiorum sonra reset atıo napcam
yani kastettiğiniz bölüm boot ekranından önce kendi kendine işletim sistemi bölümünü açıyorsa bi önceki oturumda bilgisayar düzgün şekilde kapatılmadığı için windows hata buluyor ve buraya yönlendiriyor. bunu düzeltmek için bilgisayarı yeniden başlatarak sürekli F8 e basın. önünüze gelecek işletim sistemi menüsünden yazılanı (tam hatırlamıyorum kusura bakmayın) seçin. ''En son iyi yapılandırma ayarları'' gibi benzer bişey yazması gerekiyor. bununla deneyin. açılmıyorsa bikaç kez bu tarz deneyin. eğer söylediğiniz normal kendi kullandığınız oturumu açamıyorsanız. güvenli modda açmayı deneyin. güvenli modda da açılmıyorsa windows unuzda sorunlar oluşmuş. yapılacak iki şey var. ya kurtarma konsoluyla onarmak ya da format atmak. şu da olmuş olabilir. tam olarak açılıyor hoşgeldiniz ekranı geldikten sonra açılacakken reset atıyor. bunun da sebebi açılışta yüklenen hizmetlerden birisinde sorun oluşmuş olabilir veya sorun donanımla alakalı olabilir. mesela RAM, CPU (işlemci) ya da ekran kartıyla alakalı olarak.
içinde değerli belgeleriniz varsa başka bi bilgisayara takarak yedekleyebilirsiniz. akla şu soru geliyor hemen. başka bilgisayara taktığınızda bunu eksik olan dosyayı temin edemez miyiz diye? çok zor bi olasılık bu. sistem uyumsuzluğu veya kararsızlığı yapması muhtemel (donanımsal açıdan)
kolay gelsin size. umarım hallolur
Alıntı
ekekurt adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaşlar sizden bir ricam olacak.bir süredir bilgisayarımda ISScript.msi diye birşey cıkıyor ve eski oldugunu programı çalıştırmak için yenisini yüklemem gerektiği yazıyor . yüklememe rağmen yine çıkıyor.yardımcı olursanız mınnetar kalırım.allaha emanet olun
hangi program dahilinde olduğunu söylerseniz daha da yardımcı olabilirim sanırım. bu arada msi uzantılı setuplarda programda sonradan bir hata oluştuğunda tekrar yüklemek yerine onarmayı denemek daha olumlu sonuç verir. setup dosyalarını kuracağınız zaman windows kendine yedekliyor ve program ekle kaldırdan onarma yapacağınız zaman bunu kullanıyor. eğer siz sildiyseniz gereksiz dosya olarak bunu yapamayacaktır. Son düzenleyen torchbearer; 30 Temmuz 2007 14:41
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi