Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
31 Temmuz 2007       Mesaj #84
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
t_cell adlı kullanıcıdan alıntı

coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edınMsn Cry

msn i çoklu oturumda kullanmak için illa ki plus live kullanmaya gerek yok. bunun için kullanılabilecek patchler var. mesela A-Patch veya Mess Patch gibi. wlm universal patcher da bazı bilgisayarlarda veya bazı MSN lerde sorun çıkartabiliyor. sizinde dediğiniz gibi oturum açtıktan bikaç dakika sonra kapanması gibi. wlm universal patcher ın çoklu oturum desteğini düzeltmenin bi yolu var ancak pek işe yaramayabilir. patch in exe sine tıklayın ve açılan küçük pencerede düzelt butonuna tıklayın. düzelmez ise program ekle/kaldırdan windows live messenger veya msn messenger ı bulup sol tarafında yer alan değiştir düpmesine basınız ve çıkan pencerede onara tıklayınız. kendisi yapacaktır. daha sonra söz ettiğim patch ler yardımıyla çoklu oturum desteği verebilirsiniz. ayrıca Messenger Discovery Live dan da elde edebilisiniz.