Alıntı
esmanur adlı kullanıcıdan alıntı cok acil yardım isteyen biriyim... msn discovery indirdim ama tam olarak kullanamıyorum çünkü benden oturum acmamı istiyorr. oturum nerden acılıyo
Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. Alıntı
mgLLs adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar ben msn'imi açacağım zaman avatarım gözükmüyor fakat oturum açınca düzeliyor bunun nedeni ne olabilir?
(Live Messenger 8.1 kullanıyorum)
Şimdiden çok teşekkürler..
wlm avatarınızı net üzerinden pc nize aktarımı yapar yani siz istediğiniz yer ve pc de oturum açın aynı avatarınız görünür bu aktarım zaman aldığı için geçikme olabilir görünmesinde.