Arama

Sizin Yazılarınız - Tek Mesaj #59

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Ağustos 2007       Mesaj #59
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
gitti artık bitti bu aşk o yok artık ne ben varım onun için nede o benim için..çoktan bitmesi gereken bi aşktı oysa daha çok yara almamak için baştan yapmalıydık bunu. şimdi kalbimiz kırık cam kırıntıları gibi dağılmış,üzgün...herşeye rağmen kalbim seni istiyor içimdeki ses uzat elini seviyorsa seni varsa hala bi umutt gitt düşünme hiç bişeyi, git onunla diyor..bizi ayrılığa zorlayan şey ne? nedir bu bıkmışlık yorgunluk isteksizlik..sıkıldıkmı yoksa birbirmizden zaman sevgimizi azalttımı yoksa zamanın içinde sevgimizi azaltan üzüntüler mi yaşadık? neydi bizi birbirimizinden ayrıyan..ben hala seni bu kadar çok seviyorken bu ayrılık nie..bu kadar mı düştük biz. sebebsiz şeylerden tartışma çıkarıp bitirir mi olduk herşeyi hani nerde o sevgimizin yüceliğiiiii...??? hiç mi hatrı kalmadı anılarımızın ne çabuk unutur olduk herşeyi...oysa üzüntülerimiz yanı sıra ne güzel günler geçirmiştik seninle! şimdi anılar bi çerçeve içinde mi kaldı sadece...biliyormusunn özlüyorum senii...hem olmas artıkk bitmeli diyor hemde özlüyorum seni..ne bu ne aşk mıı acı mı ne yoksa bi kararsızlık bi boşluktamıyız ne dersin...erken mi yıktı bizi aşkmızın savaşı...kim haklı burda kim haksız?? şimdi ikimizde bütün bu soruları beynimizde sorgulamadan ellerimizi çektik birbirmizden bakıştık öylece hoşçakal der gibi!! olanlar olmuş artık dercesinee dönük arkamıza bile bakmadan yavaş adımlarla ilerledik..gözlerimizde yaşlar gittikçe çoğalırken hala birbirimizi bu kadar çok severken bi teselli aramak istercesine bundan sonraki haayatımız düşündük.. evet şimdi kaçmakla mutluluklar bulunmuyor bunu anladım! yakasına yapışmak gerekirdi aşkın...savaşmak direnmek gerekirdi aşktı bu es geçilemezdi...ama olanlar olmuşş...güle güle dedik olanlar olmuşşş...
( alsbiss)