Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2006       Mesaj #376
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
doing adlı kullanıcıdan alıntı

1-) bilgisayarıma bir keylogger programı yüklemek istiyorum.acaba hangi programı yüklemeliyim?bu tür programlar bilgisayarıma zarar verir mi? (BU KONULARDA BİLGİM YOK, AYRINTILI AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM)

2-) Bir sorum daha vardı.önceden Bsplayer programında çalışıyordu,sonradan ne olduysa bazı video dosyalarını açmaz oldu ve şöyle bi hata veriyor

"Warning: Unknow file format (DIV3) "
sebebi ne olabilir??

bsplayer dışında film izlerken alt yazı yükleyebileceğim bir program var mı???

1'ci soruna cevaptır ::.. öncelikle "keylogger" programını arıyorsun devam ediyorsun "bilgisayarıma zarar veriri mi?" yok vermez de sen galiba başkalarının makinasına zarar vermek istiyorsun niyetini beğenmedim bu sevdadan acil olarak vazgeç derim :....ve trnak içinde "bu konullardan bilgim yok" demişsin umarım ve dilerim hiç bilgi bulamasın vede öğrenemesin zira başın umadığın şekilde belaya girer ...! devam etmişsin "ayrıntılı açıklarsanız sevinirim" benim işim mümkün olduğunca ayrıntıya girmektir senin de vazifen üye olduğunda imzaladığın veya onay verdiin "KURALLAR LİSTESİ"ni iyi okumandır zira bu madde sorunun tam cevabıdır > 9-) Hack-Hacking konusunda sadece güvenlik önlemleri yer alabilir. Bunun dışında hack-hacking içerikli hiçbir materyal forumda barındırılamaz.

2'ci soruna cevapdır ::... Sorduğun playeri tanımıyorum ama bildiğim bir şey var hatta mesajında belirtii gibi " DvX " filim formatına rastlamışsın ilgili playere uygun codec yüklesen veya player yüklesen sorunun çözülür

3'cü soruna cevapdır ::... "filim izlerken alt yazı yükleyebileceğim bir program var mı" demişsin :.. önce izlerken alt yazı yüklenmez ama dediim gibi senin yolun sağlam bir yol değil süratle vaz geç bu sevdadan zira filim kopyalama işine bulaşmak sınırındasın kiiii bu sorunun tam cevabı TC Anayasasına eklenen Yeni Telif Hakklarına ait maddelerdir.

sağlıcakla kal hep bizle kal