Arama

Aşk ve Romantizm'e Dair - Tek Mesaj #43

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2006       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir başarabilsek beklentisiz sevmeyi öyle özgür hissedeceğiz ki kendimizi. Bir öğrenebilsek aşklarımızın başkalarına bağımlı olmadan sadece kendimizin içinde yeşerdiği... Bir anlayabilsek aşkın başkalarını değil kendimizi mutlu etmek için gerekli olduğunu... Hiç beklentisiz sevdiniz mi? Yani bugün telefon etmedi demeden şu anda nerede acaba diye kendi kendinizi yemeden yaş günümü hatırlayacak mı acaba diye bir beklenti İçine girmeden. Sevdin mi hiç.? Onun size ait bir mal olmadığını kabul edip onu özgür yaşamayı ile sevmeyi denediniz Mi hiç? Yanındaki erkek-kadın arkadaşına aldırmamayı öğrenip ama aldırmıyormuş gibi yapmadan Gerçekten aldırmadan '' Bitecekse biter Bunu ben değiştiremem beni sevmeyi bırakmasını değiştiremeyeceğim gibi'''diye düşünüp Onu yersiz kıskançlıklarla boğmaktan ve kendinizi yıpratmaktan vazgeçebildiniz mi? Hiç beklemeden çalan bir kapıda onu karşınızda görmek ne güzeldir bilirmisin? Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden...ve beklemeden gelen bir Ses '''SENİ SEVİYORUM''' mesajının tadına varabildiniz mi hiç? Siz istediğiz için değil o istiyor diye yapıldı tüm bunlar? Ve beklentisiz sevmenin tadına varabildiğiz mi hiç? ''Bugün beni hatırlamadı'' yerine '''Hiç beklemiyordum senin geleceğini'''diyebilmek ne ggüzeldir oysa.Onu boğmadan , Kendinizi boğmadan sevebilmek ne güzeldir. Sahiplenme duygusundan uzak sevmenin sevilmenin tadına varabildiniz mi hiç? Yapılmamış davranışlar söylenmemmiş sevgi sözcükleri ile kendi kendimizi aşk çıkmazından Kaybedeceğinizi hiç beklenmeyen bir demet çiçekle mutlu oldunuz mu hiç? Beklentisiz sevin.....Ben beklentisiz seviyorum. Niye aramadın diye düşünüp kendi kedinize yiyeceğinize hiç beklenmedik bir '''SENİ ÖZLEDİM'''''''' mesaj ile aşkı yakalayın. Beklentisiz sevin ..Ben beklentisiz seviyorum. O sizin sevgiliniz oldugu için degil Onu tapulu malınız gibi bir çanta bir arabanız gibi değil onu sevdiğiniz, onun da sizi sevdiği için sevin... Sevgiye karışan beklenti denen illeti hemen silin aşkın ak sayfalarından... Göreceksin ki o zaman sevgili daha bir romantik, göreceksin ki o zaman sevmek Ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat yıllanmış şarap gibi olacak. Beklenti zehri karışmadan bir başka döndürüyor insanın başını.... Ben beklentisiz seviyorum... Onun nerede olduğunu merak etmiyorum '' Beni bugün Neden aramadı'' diye aklımdan geçirmiyorum. Geleceğe dair hayallerimde yok zaten Ben sevgiyi yaşıyorum Onun yanımda olduğu Anlar o kadar değerli o kadar kıymetli ki... Gerçekleşmemiş ve gerçekleşmeyecek beklentilerle mahvetmiyoruz o anları Beklentisiz seviyoruz Sevdiğimiz için seviyoruz... Hayalsiz, geleceksiz, beklentisiz Anlık seviyoruz...... Beklentisiz sevmeyi deneyin bir gün. Beklentilerinizle boğduğunuz aşklarınıza acıyacaksınız.......
Sevdiğim ve özlediğim biri var. Ama sevmek ve özlemek yetmiyor bazen.