Arama

Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
5 Ağustos 2007       Mesaj #147
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Tek korkum Alex
Anderlecht'in Mısırlı yıldızı Ahmed Hassan'dan Alex için övgü dolu sözler...
05.08.2007

Hocasının aksine Ahmed Hassan'ın çekindiği tek Fenerbahçeli oyuncu, 'Her an maçın kaderini değiştirebilecek güçte” dediği Sambacı.

‘Carlos korkutmuyor’

Anderlecht’in Mısırlı yıldızı Ahmed Hassan’dan Alex için övgü dolu sözler. Tecrübeli oyuncu, hocasının “Sadece ismini duydum” dediği Brezilyalı’yla ilgili olarak, “Herkes Roberto Carlos’u konuşuyor biliyorum ama ondan hiç korkmuyoruz. Sadece karizması var. Bana sorarsanız, ben, sadece Alex’i düşünüyorum. Fenerbahçe’de çekinilecek tek adam varsa, o da Alex’tir. Her an her hareketi yapıp, maçın kaderini değiştirebilecek biri” diye konuştu.

‘Şanslarımız eşit’

Gençlerbirliği ve Beşiktaş formaları da giyen Mısırlı oyuncu, şansların eşit olduğunu kaydederek, “Fenerbahçe çok iyi bir takım ama bizi de yabana atamazlar. Biz hızlıyız ve takım oyunu oynuyoruz. Enteresan maçlar olacak. Bildiğim kadarıyla Fener’in sakatları çok. İstanbul’da oynamak benim için ilginç olacak. Adriano’nun Fenerbahçe’ye geleceğini duydum. Büyük olay olur ama ben, ancak seneye gelebileceğini düşünüyorum. Çok pahalı biri” dedi.