Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2006       Mesaj #379
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
devinim__ adlı kullanıcıdan alıntı

BİLMİYORUM BU KONUNUN YERİ BURASI AMA SORUN ŞUwrite

AKBANK VE İDDAA GİBİ BİRKAÇ SİTENİN BAZI BÖLÜMLERİNİ AÇAMIYORUM,BİL DE YÜKLÜ OLMASINA RAĞMEN FLASH PLAYER YÜKLEYİN DİYİP BENİ ADOBE MACROMEDİA YAYA YÖNLENDİRİYO GİDİP YÜKLEMEYE ÇALIŞINCA YÜKLER GİBİ YAPIYO FAKAT YÜKLEMİYO SONUÇ OLARAK YİNE BİRŞEY DEĞİŞMİYO,SİLİP TEKRAR YÜKLEME RAĞMEN 7.0 VE 8.0 I DENEMEME RAĞMEN SONUÇ YOK....crashs crashs crashs

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Yeri burası konunun zira pc sistem arızası ::.....öncelikle sisteminizi yazmamışsınız muhtemelen xp olduğunu varsayarak cevaplıyacağım ::..muhtemelen flash player sürüm güncelemesi istiyor adobe için siz direk macromedia ana sayfasından shok vawe ve player yükleyin zaten yükleme kendi sayfasındaki büyük ambleminin hareket etmesi ile anlaşılır kısaca siz farkına varmasınız yüklemenin buraya kadar flash yazılım sorunu idi bir de sözü geçen siteler için Java yazılım lazım onu da google sayfasından Java Sun olarak arayın ve yazılımı indirin kurun ::.. şayet sisteminiz 98 veya 98 x ise sisteminiz ve makina bileşenleri isteğe cevap vermiyor olabilir kısaca bileşenleriniz bu yazılımlar için uygun olmayabilir bu bilgiyi de göz ardı etmeyin > kolay gelsin