Arama


Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
12 Ağustos 2007       Mesaj #112
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Son bomba Maxi!

Forvet arayışındaki Beşiktaş, gözünü Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Maxi Lopez'e dikti. Katalan ekibiyle görüşmeler sıklaştırıldı, imza an meselesi.
12.08.2007


Golcü harekatı sonunda başladı

Sol kanada Tello, ön liberoya Cisse, stopere de Diatta’yı transfer eden Beşiktaş, yabancı transfere son noktayı koymak için harekete geçti. Forvete takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Barcelona’nın Arjantinli golcüsü Maxi Lopez’i gündemine aldı. Katalan ekibinde fazla forma şansı bulamayan Tangocu için dün görüşmeler hızlandı. Başkan Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Sinan Engin ve Menacer Sinan Engin dün transferi masaya yatırdı.

Sağlam da ‘Tamam’ dedi

Geçen sezon kiralık olarak Mallorca forması giyen ve 25 karşılaşmada 2 gol atan Maxi Lopez’in maç videolarını izleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yönetime olumlu rapor verdiği belirtildi. Yönetim ile teknik heyet arasında arasında yapılan zirveden ‘kiralık olarak alalım’ fikri öne çıktı. Ancak Barcelona bonservis bedeli konusunda kolaylık sağlarsa, Arjantinli tamamen Kartal olacak. Transferi bitirmek isteyen yöneticiler bugün İspanya’ya gidecek.

Çarşı Engin`e karşı

90 dakika boyunca takımlarını destekleyen Siyah-Beyazlılar, Sinan Engin'e pankartlarla tekpi gösterdi.
12.08.2007


‘Ya hesap ver, ya da huzur...’

Beşiktaş’ta Sinan Engin krizi... 100. yıldaki şampiyonlukta pay sahibi olan ancak Mircea Lucescu ve futbolcularla büyük sıkıntılar yaşayan Sinan Engin, dün akşam tribünlerin hedefi oldu. Çarşı Grubu’nun yer aldığı kapalı tribünde dün akşam, ‘Ya 2004’ün hesabını ver, ya da huzur ver” ve “Çarşı, Sinan Engin’e de karşı” yazılı pankartlar açıldı. İlk yarı bitiminde Sinan Engin’e karşı açılan pankartlar nedeniyle iki grup arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik güçleri müdahale etti ve olay büyümeden önlendi.

‘İstifa ediyorum Başkanım’

Tribünlerin büyük tepkisi üzerine Menacer Sinan Engin’in 90 dakika boyunca yüzü gülmedi ve büyük sıkıntı yaşadı. Maç biter bitmez telefona sarılan Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören’e ulaştı ve, “Tepkiler büyük. Kalmamın anlamı yok. İstifamı veriyorum” ifadesini kullandı. Ancak Başkan’ın bu tepkiye, “Sana güveniyorum. Birkaç pankartla kulübün geleceğine yön veremeyiz. Sonuna kadar görevinin başındasın” diyerek yanıt verdiği öğrenildi. Bu yanıt üzerine Menacer Sinan Engin görevinde kaldı.

‘İstesem 20 pankart açarım’

Başkan Yıldırım Demirören ile görüştükten sonra kameraların karşısına geçen Menacer Sinan Engin, taraftarlara mesaj gönderdi. “Her şey Beşiktaş için” diyerek sözlerine başlayan Engin, “İstesem o tribünlerde 20 tane ‘Hoşgeldin Sinan Engin’ diye pankart açtırırım. Bunlara gerek yok. Hepimiz Beşiktaş için çalışıyoruz. Daha önce Başkanımızı eleştiriyordum. Beni göreve çağırınca hemen geldim çünkü bu kulübe faydam dokunacağını söyledi” ifadesini kullanadı.

Fanatik