Arama


Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
16 Ağustos 2007       Mesaj #113
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim k0 BJKZurich01

İyi başladı... Kötü bitti...


Beşiktaş'a yazık oldu !.. Zurich deplasmanına avantajlı bir skor için giden seyah beyazlılar 3. dakikada Delgado'nun golüyle 1-0 öne geçti. Üstünlüğünü 93 dakika koruyan Kartallar, 90+6'da yediği golle 1-1'e razı oldu.


Maçtan önce sorulsa 1-1'i beğenecek olan Beşiktaşlılar, bu şekilde gelen beraberlikle yıkılırken, Zurichli oyuncular adeta bayram etti.

Maç boyunca başarılı bir oyun sergileyen Beşiktaş tur için avantajlı bir skor elde etmesine rağmen, kaçan galibiyete yanıyor. Bu maçın rövanşı 29 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.


ZURICH-BEŞİKTAŞ: 1-1
STAT: Hardtrum
HAKEMLER:Mike Riley, David Bryan, Gavin Ward

ZURİCH: Leoni, Von Bergen, Aegerter, Alphonse, Stahel, Raffael, Chikhaoui,(Dk.46 Okonkwo) Rochat, Cesar, Almen Abdi, Tihinen (Dk.83 Hassli)
TEKNİK DİREKTÖR: Bernard Challandes

BEŞİKTAŞ:
Hakan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan,(46.Dk.İbrahim Akın) Cisse, Ricardinho,(63. Dk.Koray) Serdar Özkan, Delgado,(Dk.76 Burak) Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SARI KARTLAR: Stahel, Von Bergen, Rochat, Okonkwo (Zurich) Ali Tandoğan, Serdar Özkan, Hakan (Beşiktaş)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
GOL 3.Dakikada: Ceza sahasında topla buluşan Bobo'nun vuruşu defansa takıldı. Daha sonra Zürich defansının yaptığı hatayı değerlendiren Delgado'nun vuruşu gol oldu.

11. Dakikada: Hızlı gelişen Zurich attağında ceza sahasına giren Raffael'in şut atmasına araya giren Serdar Kurtuluş izin vermedi.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'ndeki diğer temsilcimiz Fenerbahçe, Anderlecht önünde Alex'in 32.Dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

19.Dakikada: Beşiktaş kalesindeki tehlikede Stahel'in ceza sahası dışından vurduğu sert şut az farkla auta çıktı.

24.Dakikada:Beşiktaş defansının bir anlık hatasında topla buluşan Chikhaoui'nin vuruşunu açıyı çok iyi daraltan Hakan çıkardı.

28.Dakikada: Zurich'in Abdi ile kullandığı serbest vuruş kalenin yaklaşık bir metre üstünden auta çıktı

35.Dakikada: Sağ kanattan gelişen Zürich atağında ceza sahasına gelen ortaya penaltı noktasından vuran Alphonse'nun bu vuruşunu Hakan son anda çıkardı.

42.Dakikada: Beşiktaş'ın kullandığı serbest vuruşta topa Delgado vuracakmış gibi yapıp yanındaki Cisse'ye bıraktı. Daha sonra Cisse'nin sert şutunu kaleci son anda çıkardı.

43.Dakikada: Köşe vuruşundan gelen topla Serdar ceza sahası ön çizgisinde buluştu. Vuruşunu yaptı fakat top üsten auta çıktı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
46.Dakikada: Delgado'nun ceza sahası dışından vurduğu şut cılız kaldı ve kaleci Leoni topu rahatlıkla kontrol etti.

49.Dakikada: Şık çalımlarla ceza sahasına giren Bobo topu içeriye çeviremedi ve Beşiktaş önemli bir atağı değerlendirememiş oldu.

52.Dakikada: Von Bergen'in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Stahel kafayı vurdu ancak top yandan auta çıktı.

60.Dakikada: Zurich'in sol kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Chikhaoui topa kötü vurdu ve Beşiktaş kalesi çok büyük bir tehlikeyi atlatmış oldu.

65.Dakikada: Sağ kanattan şık çalımlarla ceza sahasına giren Delgado'nun pasında İbrahim Akın topla buluştu. Fakat çok kötü bir vuruş yaptı.

67.Dakikada: Sağ kanatta rakibini çalımlayarak içeri giren genç futbolcu Serdar Özkan'ın vuruşu yan ağlarda kaldı.

70.Dakikada: İbrahim Akın'ın kaptırdığı topla gelişen Zurich atağında Raffael'in ceza sahası dışından vuruşu üsten auta çıktı.

74.Dakikada: Dalgado'nun yaklaşık 25 metreden vurduğu şut yandan dışarı çıktı.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'ndeki diğer temsilcimiz Fenerbahçe, Anderlecht'i Alex'in 32.Dakikada attığı golle 1-0 yenmeyi başardı.

GOL: Beşiktaş son dakika golü yedi. Uzatmanın 6. dakikasında ceza sahası dışından çekilen şut kaleci Hakan'dan döndü. Alphonso kale önünde yapayalnız bırakılınca topu ağlara gönderdi.

MAÇ BU GOLLE 1-1 SONA ERDİ.


MAÇ NOTLARI
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımıyla deplasmanda yaptığı ilk maça Türk taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Türk taraftarlar, kendilerine ayrılan 2 bin 700 kişilik tribünü doldururken, İsviçre'nin yanı sıra Almanya ve Fransa ile diğer Avrupa ülkelerinde yaşayan bazı Türk vatandaşlar da karşılaşmayı FC Zürih taraftarlarına ayrılan bölümlerde izledi. Taraftarlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla tribünlerdeki yerini aldı ve maç öncesinden itibaren mücadelenin coşkusunu yaşamaya başladı.

Maç öncesi stat çevresinde gruplar halinde mücadelenin başlama saatini bekleyen Türk vatandaşları arasında Beşiktaşlılar'ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının formasını giyenler de dikkat çekti.

Taraftarlar, maç öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a büyük sevgi gösterisinde bulundular.

SAĞLAM'DAN 4 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, FC Zürih maçında Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor ile yapılan karşılaşmanın kadrosunda 4 değişiklik yaptı.

Sağlam, FC Zürih maçında cezalı olduğu için forma giymeyen Tello'nun yanı sıra Konyaspor maçında forma giyen Nobre, Koray, İbrahim Akın'ı yedek soyundurdu.

Sağlam, turun ilk maçında Bobo'yu tek forvet oynatırken, Delgado ve Ricardinho'yu ise bu oyuncuya destek vermek üzere sahaya sürdü. Konyaspor maçında cezalı olduğu için forma giymeyen İbrahim Üzülmez, FC Zürih karşılaşmasında tekrar formasına kavuşurken, İbrahim Akın'ın yerine sol kanatta Serdar Özkan görev aldı.

Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Koray'ın yerine Cisse'ye şans tanırken, Serdar Özkan'dan boşalan orta sahanın sağ kanadında ise Ali Tandoğan görev aldı.

Bu arada, Konyaspor maçında sonradan oyuna giren Delgado da FC Zürih maçında ilk 11'de forma giyerken, sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdaki yerini alamayan kaleci Rüştü ise yedek soyundu.

Sağlam, siyah-beyazlı takımın yeni transferlerden Diatta'nın yanı sıra Mehmet Sedef, Aydın'ı tribüne gönderdi.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....