Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2006       Mesaj #260
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zeuszafer adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR...........benim bir sorunum var......windowsu yeniden kurdum.msn'yide tabiki.ilk oturum açtığımda açıldı.ama şimdi ise bağlantı yok.yani bir sunucumu ne istiyor bilmiyorum valla.internete girebiliyorum ama msn de oturum açamıyorum.araçlar bölümünden seçeneklerde,bağlantıda,gelişmiş ayarlarda (SOCKS...........)yazan yere bir proxy sunucusu adı istiyor ne yazmam gerek.........ilk defa başıma geliyor bu.........yardımlarınız için teşekkürler...............

Sakın mevcut ayarllarla oynama söylediğin yer boş kalacak :... son günlerdeki mevcut durumdan açamıyorsun messengeri :::: nette girmen messengeri açacaksın anlamında değildir server ile bağlantın sağlanmıyor tıpkı bazı sitelere girip de bazıllarına giremediğin örneğidir :: sakin ol ve bekle girebileceksin :.. bu arada dip not sana ve diğer kullanıcılara şayet messengerin ve sistemin yeni kurulmamış olsa idi "o" meşhur hatta sayısı vede raporu ile karşılaşacaktın ama kayıt dosyaların boş olduğundan hatta raporu görmüyorsun > kolay gelsin