Arama


ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #55
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ŞEKER KIZ CANDY
Orjinal Adı: I Want Candy

Yönetmen: Stephen Surjik
Oyuncular: Carmen Electra, Tom Riley, Irene Alano, Giles Alderson

Senaryo: Peter Hewitt, Phil Hughes
Görüntü Yönetmeni: Crighton Bone
Müzik: Michael Giacchino
Kurgu: Darren T. Holmes
Tür: Komedi
Süre: 85 dk.
Yapım: 2007 - İngiltere
Dağıtımcı: Medyavizyon MEDYAVİZYON |

Gösterim tarihi: 24 Ağustos 2007

Resmi Web Sitesi: I WANT CANDY

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: En büyük hayalleri film çekmek olan iki arkadaşın, karşılarına hayatlarının fırsatının çıkması ile başlayan komik bir macera.

Konu: Aşırı sanatsal film hocalarına inat, istedikleri gibi bir film çekmeye kararlı olan geleceğin yapımcısı Joe ve onun yetenekli ancak egzantirik yönetmen arkadaşı Baggy; ellerinde bir başyapıt olduğuna inandıkları senaryoları ile Londra’nın yolunu tutar. Ardı ardına suratlarına kapanan birçok kapı gezdikten sonra, en az kendileri kadar çaresiz bir yapımcı Doug ile karşılaşırlar. Doug, eğer onun istediği yıldızı filmlerinde oynatmayı başarabilirlerse, bu iki kafadarın filmini finanse etmeyi kabul eder.

Yalnız, bir sorun vardır: Doug’ın başrolde istediği yıldız, Candy Fiveways’dir. Yani, porno sektörünün gelmiş geçmiş en büyük yıldızı.

İkili ne yapıp edip Candy’i filmlerinde oynamaya ikna ederler. Ama asıl macera bundan sonra başlayacaktır. Mezuniyet ödevi olarak sunacakları bu ”mecburen” porno filmi, kısıtlı imkanlarla ve ailelerinin evinde gizlice çekmek hiç de kolay olmayacaktır.


FİLMİN FRAGMANI - TRAILER

Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:48