Arama


Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
19 Ağustos 2007       Mesaj #114
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Hedef büyük koşmak gerek

Sezona Konya zaferiyle başlayan Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa'nın konuğu oluyor. Sağlam'ın öğrencileri kazanıp seri yapmak istiyor.
19.08.2007


Karşılaşma saat 21.45’te

Avrupa yorgunu Beşiktaş’ta gözler lige çevrildi. Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Siyah-Beyazlılar ligdeki ilk maçında Konyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Seri yapmak isteyen Kara Kartallar, bugün saat 21.45’te Olimpiyat Stadı’nda Kasımpaşa’nın konuğu oluyor. Süper Lig’e bu sezon yükselen Kasımpaşa karşısında cezalı İbrahim Üzülmez ve sakat Mehmet Yozgatlı formasından uzak kalacak.

Bobo büyük şok yaşattı

Hafif sakatlığı bulunan Bobo’nun da oynamasının çok zor olduğu ifade edildi. Kasımpaşa karşısında Beşiktaş’ın tek gol umudu Mert Nobre olacak. Sakatlığından kurtulan Burak Yılmaz da ilk 11’de görev yapacak. Koray’ın kulübeye çekilmesi beklenirken, Edouard Cisse tek önlibero olarak takımdaki yerini alacak. Hüseyin Göçek’in yöneteceği karşılaşma Lig TV’den ekranlara gelecek.
Orhan YILDIRIM

Süper Lig puan durumu

Kasımpaşa

Khalid
Ömer
Gökhan
Askou
Alparslan
Merthan
Özgür
Yasin
Moritz
Erhan
Tehou

Beşiktaş

Hakan
S.Kurtuluş
İ.Toraman
Gökhan Zan
Tello
S.Özkan
Cisse
Delgado
Ricardinho
Nobre
Burak

Stat: Atatürk Olimpiyat
Yayın: Lig TV
Saat: 21.45
Hakem: Hüseyin Göçek

Göçek’le ilk kez

2004-2005 sezonunda Süper Lig kariyerine başlayan Hüseyin Göçek, Kara Kartal’ın ilk kez bir maçında düdük çalacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesiyle ligdeki 32. karşılaşmasını yönetecek olan Göçek, bugüne kadar görev yaptığı 90 dakikalarda 131 sarı kart, 6 kırmızı kart göstermiş, 4 kez de penaltı kararına hükmetmişti.

Eski dost rakip oldu

Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen Yasin Sülün, bugün Kasımpaşa formasıyla Kartal’a rakip oluyor. Beşiktaş’a çok şey borçlu olduğunu belirten Yasin, “Yıllarca Rumeli Hisarı’ndan belediye otobüsleri ve ablamın bankadaki servisi ile ile gidip geldim. Beşiktaş’a karşı mücadele etmek benim adıma zor olacak. Fakat profesyonelim... Kazanmak için elimden geleni yapacağım” ifadesini kullandı.