Arama


Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
21 Ağustos 2007       Mesaj #115
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim u3 FahriTatan01

Beşiktaş'ta biletler kesildi


Kartal’da, Mustafa Doğan, Gökhan Güleç ve Can Erdem’le başlayan operasyon sürüyor. Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda, iki futbolcudan kulüp bulmaları istenecek.



Hürriyet Gazetesi'ndeki habere göre Beşiktaş’a yepyeni bir çehre kazandırmak için uğraş veren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kadrodaki revizyona 2 futbolcu daha ekledi. Daha önce Mustafa Doğan, Gökhan Güleç ve Can Erdem’le yolları ayırma kararı alan siyah beyazlılarda, Ali Tandoğan ve Fahri Tatan’dan da kendilerine kulüp bulmaları istendi. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner ve asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile bir toplantı yapan Ertuğrul Sağlam, geniş bir kadroya sahip olduklarını belirtirken, bazı futbolculardan yararlanamadığım için rahatsızlık duyduğunu ifade etti. Ali Tandoğan ile Fahri Tatan’ın başka bir takıma satılmasını ya da kiralık verilmesini isteyen Sağlam, kadroyu 24 kişiye indirmeyi planladığını söyledi.
"DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ"
Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi: "Kadromuzda yer bulamayan oyunculara başka takımlarda oynama şansı vermeliyiz. Ben, futbolcularım arasında ayrım yapmam. Ancak, Beşiktaş’ın bir oyun şablonu var. Bu nedenle bazı oyuncularla yollarımızı ayırmak zorundayız. Beşiktaş’ın menfaatleri benim için her şeyden önce gelir.
Federico Higuain’in de katılmasıyla kadromuz daha da genişleyecek. Higuain, tekniği ve becerisi ile bize faydalı olabilecek bir golcü. Onun gelmesi ile birlikte daha da güçleneceğiz. Ancak, kadroyu belli bir seviyede tutmak zorundayım. Gökhan Güleç, Ali Tandoğan, Fahri Tatan ve Mustafa Doğan’la yollarımızı ayırmak zorundayız. Umarım bu oyuncular da Kocaelispor’a kiralık giden genç Can Erdem gibi kendilerine takım bulurlar.
Peş peşe 6 zorlu maç oynadık. Oyuncularımın performansı ve temposu üst düzeydeydi. Bazıları yorulduğu için kadroda değişiklikler yapmak durumunda kaldım."
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....