Arama

hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #1787
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
poyraz_22 adlı kullanıcıdan alıntı

SLM ARKADAŞLAR SORUNLARA CEVAP BULDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BENİM BİLGİSAYARIN Bİ SORUNU VAR BİLGİSAYARIMI 3 AY OLDI ALALI O ZAMAN DVD OYUNLARI AÇABİLİYORDUM ŞİMDİ OYUN TAKTIĞIMDA ŞU UYARIYI ALIYORUM "WİNDOS BU DİSKETTEN OKUYAMIYOR.DİSK BOZULMUŞ,VEYA YANLIŞ BİÇİMLENDİRİLMİŞ OLABİLİR" İLETİSİ ALIYORUM OYUNLARI AÇAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

-- Öncelikle bunu aynı dvd'demi yapıyor? yoksa her oyundamı? Dvd rom'unuz Dvd+R ve Dvd-R Destekliyormu? yada Dvd+R ve Dvd-R 'den hangisini destekliyor? Takmış olduğunuz oyun Cd si bunlardan hangisi?

Alıntı
Samixx18 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar pc me vista kurdum ama şimdi ( C de winxp var I da vista var ) pc yi actıgımda 2 tane secenek cıkıo xp mi vista mı dıe ........ xp yi komple kaldırmak ıstıorum pls yardım nasıl yapabılrm ...

Bilgisayarınıza vistayı kurarken neden xp yi kaldırmadınız? install sırasında gerekli dosyalar arabelleğe alındıktan sonra, Karşınıza gelecek menüden eski işletim sisteminizin tutulup, tutulmayacağı yazıyor. Eğer buna eski işletim sistemime dokunulmasın, kalsın v.b. biR seçenek seçtiyseniz açılışta çıkması gayet normal. Windows izin veriyor ise vista altında Xp 'nin bulunduğu klasörü silmeyi deneyin. Eğer izin vermilyorsa birde bunu vistanın güvenlik kipinde deneyin. Eğer sonuç yine değişmediyse üstte yazdığım hataya düşmeden yeniden kurun.

Bu arada ahmed; neden mesajı quote yapıp boş geçtiğini anlıyamadım. Üyenin mesajı gözden kaçmış olabilir. Ancak bırakalımda bunu kendisi yinelesin.
Son düzenleyen ahmetgns; 22 Ağustos 2007 21:06 Sebep: Alıntı düzeltildi