Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Ağustos 2007       Mesaj #1795
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
AlwaysSad adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim bilgisayarım bu yaz yenilendi çift çekirdek işlemci alındı anakart fln deişti (markası intel - eski anakartın markasını hatırlamıorm) ama benim 1 sorunum var yenilendiğinden beri ses denetiminde bütün denetimleri çıkaramıorum özelliklerden işaretlenmesi lazımdı ama orada da yok sadece aşağıdaki resimde görülenler kadarı çıkıo:
http://img337.imageshack.us/img337/9248/sesdenetimitu6.png
ses kartı anakarta birleşik sürücüleri fln tekrar yükledim ama olmadı yardımcı olabilir misiniz_?

Seçenekler > Ayarlar'a tıkladıktan sonra daha fazla seçenek çıkmıyor mu karşınıza?

Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı

merblar yukarıda anlattığınız gibi yaptım sölemiş olduğunuz SR.INF dosyasıda var yükle dedim ancak en son Windows kurulum kaynak yolunda problem cıktı sizin vermiş olduğunuz kaynak yolunu kabul etmedi.

ayrıca klavyeye format türü bişey atılıyormu yaa alt+scroll lock+print screen+pause break tusları calışmıyor.bu sorunu nasıl halledicez klavyeyi garantiye vermek istemiyorum pc ye format atmakta.elbet bi çözüm yolu vardır yardım edebilecek olan varsa lütfen.simdiden tesekkürler

Klavyeniz arızalanmış olabilir. Başka bir klavye deneyiniz.

Windows kurulum cd'sini takıp diğer işlemi tekrarlamayı deneyebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.