Arama

Ne Diyor Bu Burçlar?! - Tek Mesaj #11

GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
11 Şubat 2006       Mesaj #11
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
ERKEKLERE ÖZEL

Erkekleri ele aldık
Aşkta, işte, günlük yaşamda nasıllar?

Koç erkeği
Koç erkekleri, her girdiği ortamda aceleci tavırları ve atak davranışlarıyla hemen ilgi odağı haline gelir. Karşı cinsin kalbini çalmakta ve ilgiyi kendilerine yoğunlaştırmakta doğal yetenekleri vardır. Direkt ve samimi yaklaşımları, kadınların onları cazip ve güvenilir bulmasını sağlar. Oldukça yoğun cinsel dürtüleri, ateşli duyguları, zengin bir aşk yaşamları olmasına yol açar. Ama aradıkları kadını bulduklar zaman sadık kalacaklarından emin olabilirsiniz.
Yaşamda rekabetin doğal olduğunu düşünmeleri, kolay kolay pes etmemeleri ve mücadeleci ruhları meslek yaşamlarındaki en büyük avantajlarıdır. Ancak liderlik ve girişimcilik yanları çok kuvvetli olduğu için, ekip çalışmalarında ve hiyerarşik düzen içinde zorlanmaları da normaldir. Planlama, programlama ve stratejiler oluşturmakta aceleci davranmadıkları sürece, meslek yaşamlarında başarılı olmaları ve lider konumuna ulaşmaları kaçınılmazdır.

Boğa Erkeği
Bir boğa erkeğinin, aşksız ve duygusuz bir yaşam sürmesi mümkün değildir. Estetik duyarlılığı, yetenekleri ve kendisine gösterdiği önem, karşı cins tarafından takdir edilmesini ve cazip bulunmasını sağlar. Genellikle verdiği kararlardan dönmemek konusundaki ısrarcılığı, aşk yaşamlarında da etkisini gösterir. Aradıkları kadını bulduklarında, onu elde edinceye kadar ellerinden geleni yaparlar. Koruyucu ve güven veren tavırları, net davranışları ve açıklıkları kadınların onları aranan erkekler listesine almalarının en büyük nedenidir. Sadakata çok önem veren, oldukça kıskanç ve sahiplenen bir yanları da vardır. Sosyal yaşamı, lüksü ve rahatı sevmeleri aslında çalışmaktan hoşlanmadıkları kanaatinin doğmasına neden olabilir; ama yaşamlarında bunları hedefledikleri için mutlaka maddi güvence elde etmek isterler. Meslek yaşamlarında da sadakati tercih eden, ekip çalışmalarında başarılı olabilen bir yapıya sahiptir. Finansal konular, para yönetimi doğal yetenekleri arasındadır. Ancak risk alma konusndaki tereddütleri, yeniyi kabullenmede güçlük çekmeleri ve rahatlarına düşkünlükleri, ilerlemekte kendilerine karşı yarattıkları engeller olabilir.


İkizler Erkeği
Romantik yaşamlarında her zaman çeşitliliğe ve değişikliğe ihtiyaç duyan İkizler erkeği, Zodyak'taki en haşarı ve ele avuca sığmaz adam olarak tanınır. Doğal espri yeteneği, sevimli mimik ve jestleri, geniş bilgi dağarcığı kadınların dikkatini hemen çekmelerini sağlar. Kolaylıkla aşık olabildiği için ardığını buluncaya kadar ciltler dolusu aşk romanı yazacak kadar macerası olabilir. Aradığı kadını bulduğu zaman da, bir dönem için kendini tam anlamıyla ona adayacağı kesindir. Ancak eşleri kendilerini yenilemediği ve aşk hayatını tazeleyemediği zaman, yeni arayışlar içinde olmaları da kaçınılmazdır.
Ticaret hayatı, onlar için biçilmiş kaftandır. Ancak değişken, çok yönlü ve becerikli bir yapıları olduğu için de pek çok farklı mesleği deneyip, başarılı olmaları mümkündür. Onlar için hiyerarşik mekanizmanın neresinde olacakları önemli değildir. Zihinsel olarak aktif olacakları, monotonluktan uzak bir işte çok başarılı olurlar.


Yengeç Erkeği
Yengeç erkekleri oldukça romantik, hassas ve duyarlı bir yapıya sahiptirler. Kadınlar tarafından anlaşaılmaları bazen çok zor olabilir. Çok duygusal ve romantik olmalarına rağmen, bunu zaman zaman dışarıya aktarmakta zorluk çekebilirler. Özellikle moralleri bozuk olduğunda üstlerine gelinmesinden hoşlanmazlar. Kendilerine benzeyen, en az kendileri kadar verici, yapıcı ve romantik bir eş buluncaya kadar tam olarak kendilerini açmaları mümkün değildir. Eşlerinin geleneklere, ailevi değerlere önem veren ve çocukları seven bir insan olmasını isterler. Yaşantılarında oluşturmak istedikleri istikrar ve emniyeti meslek hayatlarında da görmek mümkündür. Risk almadan önce defalarca yaptıkları incelemeler, yeni girişimleri ihtiyatlı bir şekilde karşılamaları, insan ilşkilerindeki doğal nezaketleri, hem onların hem de birlikte çalıştıkları insanların gelişimi açısından çok önemlidir. Empati yetenekleri, duygusal hassasiyetleri iş ortamında da güvenilen ve aranılan bir insan hatta bir dert ortağı olmalarını sağlar. Bu özellikleriyle her alanda başarılı olabilirler; ama eğitim, turizm ve sağlık sektörlerinde daha büyük başarıları, daha kolay bir şekilde elde edebilirler.


Aslan Erkeği
Gerçek bir kazanova olan Aslan erkekleri, kadınların ilgi odağı olmaya alışıktır. İhtirasları, aşktaki incelikleri bilmeleri ve doğal yollardan kullanmaları, lükse ve ihtişama düşkünlükleri, bonkörlükleri kadınları en çok çeken yönleridir. Kadınlar onlara karşı direnç gösteremedikleri için, çok hareketli ve masalsı bir aşk yaşamları vardır. Sadakat onlar için zor değildir; ama buna karar verebilmeleri için karşılarındaki kadına "çocuklarının annesi gözüyle" bakabilmelidir. Aşktaki ciddi tavırları ancak bu şartlar altında ortaya çıkabilir. Aslan erkekleri, çalışmayı kendilerine uygun görmeseler de yönetici olmak için doğmuşlardır. Babacan ve vakur tavırları, özgüvenleri, risk almayı sevmeleri, işlerinde kolayca seçkin bir pozisyona ulaşmalarına yardımcı olur. Hiyerarşik mekanizma içinde başta oldukları sürece, meslek yaşantılarında engelsiz bir başarı yakalayabilirler. Onlarla birlikte çalışan insanlar da, mesleklerine enerji ve sevgiyle sarılırlar. Eğlenceye düşkünlükleri, zaman zaman meslek rutinlerinde aksamalara neden olabilir. Bu gibi durumlarda hayatlarındaki kadının desteğine ihtiyaç duyar ama açıkça ifade edemeyebilir.

Başak Erkeği
Pratik ve analitik yapıdaki Başak erkekleri, iş romantizme ve ilşkilere geldiği zaman, tedbirli olmayı tercih ederler. Kendi duygularını incelemeyi çok sevdikleri için, ilişkiye başlamadan önceki hazırlık, düşünce ve iç analiz süreçleri oldukça zaman alır. Mükemmeliyete olan düşkünlükleri nedeniyle her kadını beğenmezler. Beraber olacakları kadının en az kendileri kadar zeki ve üretken olmasını da beklerler. Bu da işleri onlar için daha da zorlaştırır. Değişikliği severler ama ilişkilerinde kalıcı olmayı ve yaşadıkları ilişkiye katkıda bulunarak, daha da mükemmel bir hale getirmeyi tercih ederler.
Gelişmiş muhakeme yetenekleri, hesap ve matematik konularındaki becerileri ve çalışkanlıkları meslek yaşantılarındaki en büyük avantajlarıdır. Bu sayede ilişkinin finansal dengesini sağlayan taraf da genellikle onlar olur. Sorunlara getirdikleri pratik çözümleri, ulaşılabilir hedefleri, insanlarla kurdukları demokratik ilşkileri, iş yaşamlarında kısa zamanda fark edilmelerini sağlar. Organizasyon yetenekleri, sabırlı olmaları ve hiyerarşik mekanizmaya kolayca uyum sağlamaları başarılarının en büyük anahtarıdır. Sağlıkları konusunda çok hassas olduklarından, bazı takıntılarına anlayış göstermek gerekir.

Terazi Erkeği
Terazi erkekleri, aşk için doğmuş, aşka aşık nadir insanlardandır. Zerafetleri, gelişmiş estetik duyarlılıkları sonucu ortaya çıkan fiziksel görüntüleri, güzel konuşma kabiliyetleri, kadınlara verdikleri değer tüm kadınların aranılan erkekler listesinde baş sıralarda olmasını sağlar. Duygularında her zaman samimidirler. Ancak aşka olan ihtiyaçları tatmin oluncaya kadar pek çok sevgilileri olur. Eşim diyecekleri insanı bulunca sadık kalmayı ve onunla bir ömür geçirmeyi tercih ederler. Mantık, düşünme ve muhakeme yetenekleri, başarılı insan ilişkileri meslek yaşamlarında çok büyük başarı elde etmelerini sağlar. Girdikleri her ortamda zarif ve ölçülü davranış biçimleri, meslek yaşantılarında da tüm kapıların açılmasına yardım eder. Arabulucu tavırları ve kimseyi kırmadan tüm problemlerin üstesinden gelebilmeleri de diğer avantajları olarak sıralanabilir.


Akrep Erkeği
Akrep erkekleri her ne kadar saklamay çalışsalar da aslında çok duygusal, kırılgan ve romantiklerdir. Derin bakışları, karizmaları, doğal seksapelleri, bir manyetik alan yaratarak, kadınları kendilerine doğru çekmelerini sağlar. Kadınlara kendini dişi hissettirmeyi, aşklarını anlatmayı da çok iyi becerdikleri için, oldukça renkli bir aşk yaşantıları vardır. Sadakati severler; ama sadık kalabilmeleri için birlikte olacakları kadını da türlü sınavdan geçirmek isterler. Kıskançlıkları, sahip olduklarını ifade eden tavırları aşak yaşamlarında zaman zaman kaotik durumlar yaşamalarına neden olur. Oldukça hırslı, hedefe kilitlendiğinde asa vazgeçmeyen, mücadeleden yılmayan yapıları, meslek yaşamlarında kısa sürede amaçladıkları noktaya gelmelerine yardım eder. Finansal konulardaki becerileri, yapıcı şüphecilikleri, araştırmacı ve analitik yaklaşımları, birlikte çalıştıkları insanların da onlara kolayca güvenmesini sağlar. Karar aşamasında soğukkanlı ve stratejilerinden ödün vermeyen, sabırlı davranışları, büyük şirketlerdeki rekabet dolu iş yaşamında çok büyük başarılar elde edilebileceklerinin bir göstergesidir.

Yay Erkeği
Yay erkekleri, Zodyak'ın en eğlenceli, maceracı, esprili ve hiç büyümeyen oyuncularıdır. Neşeleri, eğlence ve maceraya düşkünlükleri, yaşama dair geliştirdikleri felsefe, kadınların gönlünü çelmelerini oldukça kolaylaştırır. Genellikle düzgün olan fizikleri ve sportmen tavırları da aşkta en büyük avantajlarıdır. Ancak çabuk sıkılmaları, özgürlüklerine düşkün olmaları, yenilik merakları, yaşamda olduğu gibi aşkta da bir maceradan diğerine koşmalarına neden olur. Evliliğe en zor razı olan erkeklerdendir. Rutin bir meslek yaşantısı onlara pek uygun değildir. Ama yeni insanları tanıyabilecekleri, hareketli, hatta yolculuklarla desteklenen bir iş yaşamında başarı şansları çok yüksektir. İyimser ve yapıcı tavırları, neşeleri, gelişmiş entellektüel kapasiteleri, uygun bir meslek seçtikleri takdirde, başarılı olmalarını sağlar. osyal içerikli konuların yanında, akademik kariyerde başarılı ve tatmin olabilecekleri alanlardandır. İşlerine dair geliştirdikleri felsefeler, yeni yöntemler birlikte çalıştıkları insanlar tarafından da kolayca benimsenir.

Oğlak Erkekleri
Oğlak erkekleri, kadınların zaman zaman soğuk buldukları ama çok güvendikleri kişilerdir. Soğuk olarak tanınmalarının en büyük nedeni duygularını ifade etmekte zorlanmalarıdır. Dürüstlükleri, istikrarlı davranışları, kadınlara verdikleri değer, aranılan ve cazip bir erkek olmalarını sağlar. Aslında ihtiraslı bir insan olmalarına rağmen, ihtiyatlı olmayı ve kendilerini aşamalı olarak ortaya koyayı tercih ederler. Eşlerinin de kendileri gibi mesleki hırsları olan, toplumsal hayata önem veren ya da kendilerini mesleki hedeflerinde destekleyecek ve beraber mücadele edebilecek bir karaktere sahip olması, kalıcı ve tatminkar bir beraberlik yaşamaları için çok önemlidir. Oğlak erkekleri mesleki hedeflerini her şeyden önemli görür. En tepeye kadar tırmanmadan vazgeçmezler. Çok çalışkan oldukları için zaten bu noktalara gelmeleri de kaçınılmazdır. Sabırlı, metodik ve stratejik yaklaşımları, tutarlılıkları, uygulanabilir çözümleri, işlerinde çok çabuk yükselmelerini sağlar. Girişken olmalarına karşın, risklere karşı duyarlılıkları önemli pozisyonlardaki kilit görevleri kolayca başarmalarına yardımcı olur. Yönetici olabilecekleri, planlama ve organizasyon yapabilecekleri her işte başarı şansları çok yüksektir.


Kova Erkekleri
Kova erkekleri, entellektüel güçleriyle, insanlara karşı demokrat ve duyarlı yaklaşımlarıyla, özgünlükleriyle kadınları kendilerine çekerler. Ancak özgürlüklerine tutkuyla bağlı olmaları, kolayca bağlanamamalarına neden olur. Ancak kendileri kadar yenilikleri ve insanları seven, amaçları olan, kendine özel bir yaşam geliştirebilen bir kadın bulduklarında, evlenmeye karar verirler. Özgürlüğe ve eşitliğe verdikleri önem, eşleriyle çok mükemmel bir ilişki kurmalarını sağlar. Yine de bu evlilikte bile zaman zaman bağımsızlık ihtiyacından doğan küçük krizlerin doğması kaçınılmazdır. Mantıki yeteneklerinin gelişmiş olması, yenilikçilikleri, teknolojik konularda büyük başarılar elde etmelerine neden olur. Yaşamda yükselmek, çok zengin olmak gibi hırsları, tanımadıkları için demokratik, sosya içerikli ya da teknolojiyle bağlantılı her alanda başarılı olmaları kaçınılmazdır. Ancak mümkün olduğunca tek başına hareket özgürlüğünü elde etmesi, fikir üretebileceği bir pozisyonda olması daha tatminkar bir meslek yaşantısının olmasını sağlar.


Balık Erkekleri

Balık erkekleri tüm burçlar içinde en romantik, aşka tapan, duygusal ve duyarlı yapıya sahip olanıdır. Kadınların dilinden çok iyi anlamaları, anlarla nasıl yaşanacağını iyi bilen, Onların ideal erkekler listesinin başında gelmesini sağlar. Aşklarını, duygularını ifade etmeleri için inanılmaz yöntemleri vardır. Akıllı ve gelişkin estetik zevkleri olan, dominant karakterli kadınları severler. Ancak kendileri kadar duygusal derinliği olmayan biriyle de mutlu olabilmeleri çok güçtür. Derin aşklarına karşılık almak için uzun süre beklemekten bıkmazlar. Ama aradıkları kadını bulabilene kadar da renkli bir aşk hayatları olur. Mesleki alanda çok büyük hırsları olmadığı için pozisyon ya da mevki için çok büyük mücadeleye girmemeyi tercih ederler. Mücadele etmek zorunda kalırlarsa da çok mutsuz olurlar. Çünkü bu onlar için çok yorucudur. Varoluşlarının bir nedeni olduğunu kanıtlamak istercesine, insanlara yardım edebileceklerini, onların gelişimine destek olabilecekleri alanlarda tatmin olmaları kolaydır. Ayrıca, sanat, sinema, dans ve moda da kendilerini tam ifade edebilirler.
Son düzenleyen GusinapsE; 10 Mayıs 2006 01:13