"İnşaatın 6. katında işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı.Yaklaşık 250 Kg kadar olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmem gerekiyordu. Aşağı indim, bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, 6. kata çıktım. İpi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya salladım. Tekrar aşağı indim ve ipi çekerek 6. kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım.
İpi çözmemle birlikte kendimi havalarda buldum. Nasıl bulmayayım, ben 70 kiloyum ve 250 Kg lık varil süratle aşağı inerken beni de yukarı çekmeye başlıyor. Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akıl edemedim. Yolun yarısında dolu varille çapıştık. Sağ iki kaburgamın bu sırada kırıldığını sanıyorum. Tam yukarı çıkınca iki parmağım iple birlikte çıkrığa sıkıştı ve parmaklarım da bu sırada kırıldı. Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa saçıldı. Varil hafifleyince bu sefer ben aşağı inmeye, varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında gene varille çarpıştık. Sol bacağımın kaval kemiği de bu sırada kırıldı.
Yere çarpına can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim.Başımı yukarı kaldırıp baktığımda boş varilin süratle üzerime doğru geldiğini gördüm. Kafa tasımın da bu esnada kırıldığını sanıyorum. Bayılmışım gözümü hastahanede açtım.