Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
01:40, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 20 Aralık 2025 - 01:41
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #163
Dark-Line
Ziyaretçi
25 Ağustos 2007
Ziyaretçi
Test sürüşü
Çarşamba günü Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi'ne kalıp kalmama maçına çıkacak olan Fenerbahçe, kendisini Sivasspor karşısında test edecek.
25.08.2007
Aslar yeniden sahada
Sezona Olimpiyat Stadı’ndaki Büyükşehir Belediye mağlubiyetiyle başlayan ancak geçtiğimiz hafta yedeklerden oluşan kadrosuyla Gaziantep’i 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de aslar bir haftalık aradan sonra tekrar ilk 11’e dönüyor. Teknik direktör Zico, çarşamba günü Anderlecht ile deplasmanda oynanacak Devler Ligi 3. Ön Eleme rövanş karşılaşmasının provası niteliğindeki Sivasspor maçında asları sahaya sürüp, takımının son durumunu görecek.
‘Belediye maçını unutmayın’
Gaziantep maçında sakatlanan Aurelio’yu Anderlecht maçında oynatabilmek için bugün riske etmeyecek olan Brezilyalı hoca, onun yerine Selçuk’a görev verecek. Tecrübeli teknik adam, her ne kadar Sivasspor karşısında çarşamba günkü maçın provasını yapacak olsa da, oyuncularını, “Büyükşehir Belediye maçında olanları unutmayın. Aklınızda sadece bu maç olsun. Sonra sıra Anderlecht’e de gelecek” diyerek uyardı.
Yusuf DURSUN(Fanatik)
Süper Lig puan durumu
Fenerbahçe
Serdar
Önder
Lugano
Edu
R.Carlos
Deivid
Selçuk
Deniz
Tümer
Alex
Kezman
Sivasspor
Petkoviç
Murat
Diallo
Sedat
Hayrettin
Abdurrahman
Musa
Yasir
Mohammed
Balili (Cvetkov)
Mehmet Yıldız
Stat:
Şükrü Saracoğlu
Yayın:
Lig TV
Hakem:
Fırat Aydınus
Saat:
18.45
Doğru uygulama
FANATİK yazarları, Zico'nun tekrar as oyunculara dönmesini değerlendirdi...
25.08.2007
Mehmet Y.Yılmaz:
“Zico’nun asıl amacı, iki kadrodan bir takım yaratmak”
Metin Tükenmez:
“Avrupa başarısı için deneyimli oyunculara dönmek zorundaydı”
Haşim Şahin:
“Başarılı bir futbol sergileyen kadro tekrar kızağa çekiliyor”
Hasan Ali Atasoy:
“Bundan sonra hiçbir 11, kimse için sürpriz olmayacaktır”
Ebru Köksaldı:
“Brezilyalı hocanın cesareti ve kararlılığına saygı duyuyorum”
MEHMET Y.YILMAZ: Haftaya
sürpriz var!
Zico’nun, Gaziantep maçını değişik bir kadroyla oynamasını doğru bulmuştum. Fenerbahçe gibi kadro derinliği olan bir takımın, her maçı aynı kadro ile oynaması gerekmiyor çünkü. Üstelik bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarı da beklendiği için bu, doğru bir tercihti. Ancak bu haftaki maçı, lige başladığı “asıl kadro” ile oynayacak. Öyle görünüyor ki, Zico’nun asıl amacı bu sezonu iki kadro ile götürmek değil, iki kadrodan bir takım yaratmak. Sivas müsabakasında oynayacak kadronun Anderlecht maçına çıkacak kadro olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak eminim ki Zico, bir sonraki hafta oynanacak maça yine sürprizli bir kadroyla çıkacak.
HAŞİM ŞAHİN: Başarılı
kadro kızağa
Bir teknik direktörün elindeki kadronun tamamından yararlanması, maça göre 11 belirlemesi, ideal bir davranıştır. Ancak genellikle güvenmediğiniz, dolayısıyla pek şans vermediğiniz futbolcularınızın tamamını aynı anda sahaya sürerseniz, bu tutumun nedeni doğal olarak sorgulanacaktır. Şimdi ise, geçen hafta başarılı olan kadroyu ödüllendirmek yerine yine aslarla Sivasspor karşısına çıkmayı düşünüyor Zico. Yani, pozitif futbol oynayan, başarılı bir performans sergileyen kadro tekrar kızağa alınıyor. Bu da, “Başarılı kadro değiştirilmez” gerçeğiyle çelişiyor ve ne yazık ki, “Gel git”i çağrıştırıyor.
EBRU KÖKSALDI: Zico’ya saygı duyuyorum
Genelde kadro istihbaratları doğru çıkıyor. Ama “Isınırlarken göreceğiz” demeyi ihmal etmeyelim. Sadece geçen hafta kimse kökten değişiklik olabileceğine inanmamıştı. Alıştığımız ilk onbire dönmesini yadırgamıyorum. Tahminim, Anderlecht maçı rövanşı olmasa karma onbir çıkartırdı. Hiçbir teknik direktörden sürekli ikinci onbirle çıkmasını beklemeye hakkımız yok. Zico’nun bu konulardaki cesareti ve kararlılığına saygı duyuyorum. Ülkedeki futbol koşullarının zorlamalarına rağmen daha da radikalleşebilir. Bu özelliğinden vazgeçmemeli.
HASAN ALİ ATASOY: Mesaj
hedefine ulaştı
Zico’nun, Gaziantepsor maçındaki tercihi iki açıdan riskti. Yani alınacak bir mağlubiyet de, elde edilecek galibiyet de risk taşıyordu. Ezberi bozulan herkes bir yorum yaptı. Ancak haklılığı tartışma götürmeyen tek eleştiri, yenilerle eskilerin bir arada oynama gerekliliğinin sekteye uğramasıydı. Yoksa Fenerbahçe, sahaya sürülen ilk 11 ve kulübedekilerden ibaret değildir. Hiç forma şansı bulamayanlar da hatta PAF kadrosundakiler de bu takımın futbolcusudur. Verilen mesaj hedefine ulaşmıştır. Bu radikal uygulamadan sonra, artık hiçbir kadro hiç kimse için sürpriz olmayacaktır.
METİN TÜKENMEZ: Karma oluşturulmalı
Fenerbahçe, son yıllarda Avrupa’da başarılı olmak için üst düzeyde futbolcular transfer edip, bu amacına yatırım yapmış oldu. Öyleyse, elindeki kadro ne denli geniş ve nitelikli olsa da, Avrupa başarısı için deneyimli oyuncularına dönmek zorundalar. Bunun için de, zaman zaman genç kadroya dönse de tüm takımın maç kıvamını yakalaması için, Gaziantepspor karşısında gözdağı verdiği oyunculara dönmek hatalı bir davranış sayılmaz. Ancak ben, gençlerden ve aslardan oluşan bir karma takım üzerinde durulmasından yanayım.
Capello`nun Carlos aşkı!
Capello, R.Carlos'un Real'den gönderilmesinin yanlış olduğunu söyledi.
25.08.2007
Real Madrid’i şampiyon yapmasına karşın görevden alınan başarılı teknik adam, Brezilyalı yıldızın ayrılmasına izin vermenin büyük hata olduğunu söyledi.
Yönetime rapor verdi
Milan, Juventus, Roma gibi takımları çalıştırıp büyük başarılara imza atan, geçen sezon Real Madrid’i İspanya şampiyonu yapmasına karşın, görevine son verilen ünlü İtalyan teknik direktör Fabio Capello, kendi durumunu bir kenara bırakıp, Roberto Carlos’un takımdan gönderilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Ayrılacağının kesinleşmediği günlerde yönetime bir rapor vererek Brezilyalı oyuncunun gönderilmemesini isteyen Capello, şunları söyledi:
‘En büyük favori Barça’
“Carlos tabii ki eski performansını gösteremeyecekti. Ancak yine de alternatifi bulunmadan onun gitmesine izin vermek büyük bir hataydı.” Milanlı Kaka’nın transferinin olanaksız olduğunu dile getiren tecrübeli hoca, “Çok iyi bir kadro kuran Barcelona şampiyonluğun en büyük favorisi” yorumunu yaptı. Roberto Carlos’un yerine transfer edilen Heinze ise, “Ben, Roberto Carlos değilim. O, çok önemli bir oyuncu” açıklamasında bulundu.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 01:41
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.