Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Ağustos 2007       Mesaj #2468
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
c@sper adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba
Öncelikle ben msn 7.5 kullanıyorum.Kurulum yaparken C/Documents and Settings(Kullanıcı adı)Contact diye bir dosya kurulumu var.Ve bu klasörün içinde msn ye kimler girmiş diye kayıt ediyor.Bu msn kullanıcılarına tıkladığımda WİNDOWSLİVECONTACT yan dosyaları var.Bunlar neyin nesi dir.Veya bu tür yan dosyaları ben içini nasıl görürüm.Bunun için bir program varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.Bana bu konuda mail atarsanız sevinirim.TürkiyemTürkiyemTürkiyem
SAYGILARIMLA

MSN Messenger - Windows Live Messenger hareketlerinin bilgisayarınızda oluşturduğu dosyalar. Bazı hesap bilgilerini-ayarlarını içerirler ama kişi listesi bilgilerinizi içermezler.

Alıntı
SenNaToR adlı kullanıcıdan alıntı

SelamunAleyküm...

Arkadaşlar benim karşılaştığım hata;

adszgl3

Windows Live Messenger ne yaptıysam olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Sisteminizde zararlı kodlar yüklü olabilir (virüs-spyware gibi). Güncel bir anti-virüs programıyla sisteminizi taratın. Sisteminiz hakkında daha fazla bilgi verecek olursanız, daha işlevsel çözüm önerileri sunabiliriz.

Alıntı
kenangurler33 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar ben bir zamanlar msxlab forumlarında Messangerdaki reklamları kapatma ile ilgili bir programla karşılaşmıştım bu programı maalesef bir türlü bulamıyorum bilenler bana özeldende olabilir yardımcı olabilirlermi.Şimdiden teşekkurler.

A-Patch yazıp aratın. Messenger sürümünüze uygun olanı indirip uygulayın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.