Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
30 Ağustos 2007       Mesaj #2469
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kenangurler33 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar ben bir zamanlar msxlab forumlarında Messangerdaki reklamları kapatma ile ilgili bir programla karşılaşmıştım bu programı maalesef bir türlü bulamıyorum bilenler bana özeldende olabilir yardımcı olabilirlermi.Şimdiden teşekkurler.

Reklamları ve istenmeyenleri kaldırmak için en iyisini söyleyebileceğim programcık; Mess Patch. ayrıca bu programcık sayesinde kişinin ayrıntısında görünen resimleri daha büyük görebiliyorsunuz (örneğin, standart olarak 48x48 kullanılıyor. siz bunu 68x68 hatta 96x96 yapabiliyorsunuz). Bu programcığın Windows Live Messenger 8.1 e Türkçe dil desteği yok. sadece 8.5 a var.

Neutralizer in de dediği gibi ayrıca A-Patch de var tabi. bu da Mess Patch le aynı görevi görüyor ancak Mess Patch deki resim konusu bunda geçerli değil.

Üçüncü olarak önerebileceğim programcık da. ''clean messenger'' . bu programcık ilk açılışta fransızca ama menüsünden siz ingilizce yapabilirsiniz. Türkçe desteği bunda da yok maalesef.

sizin istediğiniz yani reklamları kaldırmak için advertisement kelimesinin geçtiği cümleleri ok lemeniz ve next diyerek yamayı uygulamanız.