Arama

Metal ve Yaş - Tek Mesaj #17

MetalixDark - avatarı
MetalixDark
Ziyaretçi
31 Ağustos 2007       Mesaj #17
MetalixDark - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
green almond adlı kullanıcıdan alıntı

Metal ve YaşMsn Happy

Bilmemki ben nasıl anlatsam kendimi.Asla bir metalci olduğumu iddia etmedim.Rock içinde öyle.Msn Happy
Aslına bakarsanız tam olarak metal dinlemiyorum.İşte arada bir 'metallica' dinliyorum.Rocka gelince sanırım sıradan bir dinleyiciyim.Hit grupları dinliyorum.'Evanescence,Linkin Park,The Cranberries,The Rasmus...'
Bu güzel konuya ben de birşey eklemek istedim.Birşey göstermek istedim.Bazıları müziği ciddiye alır,yaşamının içine koyar.Ama eğer kendimi anlatmam gerekirse,ben müziği benimsemem gereken,yada ne bilim iyice çalışıp yazılısından 5 almam gereken bir ders gibi görmüyorum.Ben müziği,içinden çıkamadığım herhangi bir an için dinliyorum.Uzaklaşmak için,yada aksine daha da yakınlaşıp gerçekte Hayır diyemediklerime Hayır diyebilmek için.Şimdilik sadece bekliyorum,sadece dinleyerek bekliyorum.Ne bir rocker gibi giyinip ne de bir metalci gibi davranıyorum.Şimdilik sadece dinliyorum...
Bu suç mu onu anlayamadım.Müziği sorumluluk gibi görmek istemeyip sadece müzik olduğu için dinlemek yanlış mı bunu bilmiyorum.Hı ama bu arada hiç bir zaman gerçek rockerlara,metalcilere hakaret olacak şekilde BEN ROCKCIYIM da demiyorum. (:

Rock adına çok az şey biliyorum.Ve şimdilik sadece araştırıyorum ve dinliyorum.Daha bir Rockergirl olamadım. Msn HappySadece dinliyorum...

Bu senin kendi hayatın ama popçular gibi oranı buranı açıcağına rapçiler gibi anlamsız sözlerle vakit harcıyıcağına arabeskçi olup jilet atıcağına ağır takıl rocker ol en iyisi...