Arama


Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
3 Eylül 2007       Mesaj #134
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Çarşı'ya kan bulaştı

Genel Menacer Sinan Engin'in göreve gelmesi sonrasında ikiye bölünen Çarşı Grubu'nda sonu ölümle biten büyük bir kavga yaşandı.
3.9.2007



Kayseri maçıyla başladı

Genel Menacer Sinan Engin’in göreve gelmesi sonrasında ikiye bölünen Çarşı Grubu’nda sonu ölümle biten büyük bir kavga yaşandı. Tribünde Engin’e karşı olduklarını bildiren pankartlar açan grup ile protestoya karşı çıkan grup arasında, FC Zürih maçıyla birlikte yüksek gerilim yaşanmaya başlamıştı. Bu maçta kavga eden Ferdi Aslan ile A.K, Kayserispor sınavında da karşı karşıya geldi. Ferdi Aslan’ı göremeyip grubuna saldıran A.K. ve arkadaşları, maç bitiminde de F.A. ile randevulaştı.

Bir ölü bir yaralı var

Şehit Asım Caddesi’ndeki bir büfe önünde buluşan iki grup arasındaki kavgada silahlar konuştu. Aslan başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı ve İstanbul Cerrahi Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Kavgayı ayırmak için araya giren Turgay Kösedağ da omuzundan yaralandı. Hayatını kaybeden Aslan ile Kösedağ’ın, Beşiktaş’ta Aslan’ın dayısına ait otoparkta çalıştığı ve olayın bir iç hesaplaşma olabileceği de iddia edildi. A.K.’nin polis tarafından arandığı kaydedildi.