Alıntı
herocanturk adlı kullanıcıdan alıntı 
Bilgisayarıma her halde bir virüs girdi ve bilgisayar bu virüs nedeniyle ''dosya klasörlerimi'' .exe yani uygulama olarak görüyor bunun çaresi ne olmalı hangi virüs tarayıcısını kullanmalıyım bana yardım edin yada bir yol gösterin lütfen yani bu sorun yeni oluşturduğum klasörlere bile bulaşıyor yeni bir klasör oluşturuyorum ve bu klasörü .exe uygulama görüyor yardım edin
Sizin bilgisayarınıza artık formattan başka yapılacak bir çare kalmamış. Bunun sebebi çok basit. Sana önereceğim güvenlik programı: Kaspersky Internet Security 7.0 kullanman. Ancak yeni oluşturduğum klasörü .exe olarak görüyor diye söylemiştiniz ve yine yeni kuracağın programı da açmakta zorlanacaksın veya doğru şekilde çalışmayacaktır. Olur da kurabilir ve çalıştırabilirsen. bilgisayarı güvenli modda çalıştır ve güvenlik programıyla taratmaya başla. Ama en sağlıklısı formattır. Yapılacak müdahale kalmamış açıkçası. Alıntı
PEGASUS adlı kullanıcıdan alıntı Öncelikle Merhabalar..
Sistemim Windows XP Pro TR ..!!
Problemim 3-4 Defa Format Atmiş Olmama Ragmen Çözemedim Çözüm Yolu Bulamadiğim Silik Yazı..!!
Ayrıntı: Bilgisayari Formatladiktan Ve/veya Actiktan sonra Bir Süre Normal Çalışıyor Sonra İse Başlat Yazisi Silik Oluyor Şekildeki Gibi >>> 
Ve İnternet Explorerda Sayfa Adlarını Göstermiyor..! Resim \/ \/ \/ \/
Bu Konuda Yardımı Olacak Kişilere Teşekkür Ederim .. Saygı Ve Sevgilerimle
Kurulan bir programdan dolayı bi bozulma yaşanabilir ama olmadığına kanaat getiriyorsanız. bilgisayarınız bakamadığınız ve normalde görülemeyen dosyalama bölümü olan System Volume Information yani Sistem Geri Yükleme klasöründe istenmeyen virüs, spy veya, trojan tarzı içerik olabilir. Kaspersky güvenlik programınız bulamıyor olabilir. Spy programı deneyin eğer o da bulamıyorsa size bi tavsiyem olacak. Microsoft un internet üzerinden bilgisayarınızı tarayarak güvenlik sağlayan bi programcığı var. Ben de Kaspersky le bulamadığım halde burada 6 tane zararlı içerik buldum. Yaptığı sadece bununla kalıcı değil. güvenlik oluşturuyor, bilgisayarınızdaki dosyaları sıkıştırıp ek bölüm sağlayabiliyor (tabi bunu sizde yapabilirsiniz elle). Kayıt Defterindeki bozuk bölümleri ve geçersiz kayıtları siliyor. Defrag da yapabiliyor.
Adresi vereyim isterseniz bir deneyin derim Bu siteyi İnternet Explorer da açın. ActiveX kullandığı için Firefox da çalışmayacaktır. Sitede söyleyecektir bunu zaten
Windows Live OneCare Son düzenleyen torchbearer; 4 Eylül 2007 12:13
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi