Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #33

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2005       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Neden hersey bu kadar rutin..? Neden hersey ve herkes aynı.. ? Neden benim duygularım her zamankinden daha yogun bu sıralar .. ? Sıkılıyorum sanırım gitgide yaşamaktan.Artık zevkli olan hiç bir sey kalmadı sanırım hayatta..Aslında düşünmüyor degilim sorun bende mi diye.Belkide hayatın güzel yanlarını göremedigimden bana sıkıcı geliyordur yaşamak.Zamanımın cogunu nette gecirdigimden mi bu rutinlik,sıkıcılık acaba..?
Her sonbahar bu gibi duyguları yasıyoum aslında,hep bir durgunluk...Hep bir sıkıcılık sarar içimi sonbaharda..Belkide kışın gelmesini,havanın soguyup herkesin bir yerlere kapanmasını sıkıcı buluyorum..Üşümeyi istemiyorum ama bundan kacamıyorumda..Neden hep bahar adına şarkılar cogunluktadır diye düşünmüşümdür..Neden hep yaz aşkları diye adlandırılırda,kış aşkları diye bir sey hatırlanmaz fazla..
Bana göre sonbahar aşkları daha agır gelir insana..Hem soguk hemde aşkı taşıyamaz insan..Msn Grin
Bu kadar bunalım yeter.Hava soguk olmasına ragmen sıcak kanlıyımdır.Msn Happy Soguk bütün bedenime hakim olsada kanıma söz geciremezler..Kaynar devamlı kanım..Msn Tongue
Ve sana son sözüm günlük...Allah'ından bulasın..Msn Tongue
Saygılar..Msn Grin