Arama

Sizin Yazılarınız - Tek Mesaj #70

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
RESUBMITTED DON T COMMENT by pyromaniac

hayatın bi köşesinde unutulmuş bir herhangi bir sözcük gibiyim.. çok zor söylenen bir ''seni seviyorum'' gibi..yada ''beni unutma'' sanki hiç söylenmemişim.. söylenmediğim içinde hayatın bir noktasında takılıp kalmış ruhum.. özgürlüğe kavuşmayı bekliyor.. bir okadar çaresiz..

hayatın bi köşesinde unutulmuş ruhum..etrafımdan hayat akıp gidiyor.. sabit olan tekşey benim.. sanki hiç yaşlanmayacağım,ölmeyeceğim.. lanetli ruhum hiç rahata kavuşamayacak..

sensiz uyandığım ilk sabah baktım aynaya .. gözlerim yoktu. sana vermiştim ya..kimseye değmesinler diye avuçlarına emanet ettiğim gözlerim.. umursamadım bile..benim yüreğim yoktu,ruhumu bırakmıştım sende.. bana ait hiç bişey kalmadı bende.. hiç yaşlanmayacağım ..çünkü ruhum ,yüreğim sende..şimdide gözlerim terketti beni..

şimdi yanı başımdan akıp giden,ama bana hiç dokunmayan hayatı seyrediyorum usulca.. hiç dokunmuyor bana,hiç uğramıyor ellerime..yada ben ellerimden herdefasında akıp gitmesine izin veriyorum.. saçlarıma değmiyor hayat.. ellerimden tutup beni içine çekmiyor.. yoruldum..artık içie atlayıp beni kollarından geri itmesine izin vermeyeceğim..

hayat..koynunda bir gece rahat uyumak için yanıp tutuştuğum yaşlı ******.. ben terkediyorum budefa seni.. ben bırakıyorum ellerini.. devam et.. etrafım da danset,beni baştan çıkarmaya çalış.. kanmayacağım yalancı güzelliklerine.. kanmayacağım yavaş yavaş içime işleyen özlediğim kokuna..

ben oturdum..ve seni izliyorum uzaktan..senin yaptığın gibi ..dokunmuyorum sana ellerimin yanmasından korktuğum için.. artık gözlerimde yok.. O'nun avuçlarına emanet ettim gözlerimi.. bakmayacağım bile sana..

bekliyorum.. bekleyeceğim..senin benim lanetli ruhumu koynuna alıp sonsuza dek huzura kavuşturacağın günü..
ve o güne kadar gözlerim onda emanet kalacak.. kimseye değmesinler diye...