Arama


Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #138
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Efsane Geri Döndü
Demirören, "Beşiktaş ruhunu ve duruşunu oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan bu ekip, tarihimizde yer alan efsane kadrolardan biri olacak" dedi
4.9.2007



Demirören, “Beşiktaş ruhunu ve duruşunu oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan bu ekip, tarihimizde yer alan efsane kadrolardan biri olacak” dedi


Her açıdan Beşiktaşlı

Yıldırım Demirören, bu sezon oluşturdukları kadroya ve teknik heyete çok inandıklarını ve sonuna kadar arkasında duracaklarını söyledi. Başkan, Beşiktaş ruhunu, duruşunu ve kimliğini oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan bu ekibin, Beşiktaş tarihinde yer alan efsane kadrolardan biri olacağına yürekten inandığını belirterek, “Altyapılardan yetişen ve yıldız oyuncuların oluşturduğu, camianın evladı Ertuğrul Sağlam’ın yönettiği bu kadronun sonuna kadar arkasında duracağız” ifadesini kullandı.



‘Kimseye laf söyletmem’

“Beşiktaşı'ın şanlı tarihine adını altın harflerle yazdıracak bu çocuklar, geleceğin Baba Hakkı’sı,
Sanlı Kaptan’ı, Sarı Fırtına’sı olacaktır” diyen Demirören, Star TV’de katıldığı programda ise şu görüşlere yer verdi: “Taraftarımızın çoğunluğu beni seviyor. Bizim için kutsal olan Beşiktaş’ımızın haklarını sonuna kadar korumak için mücadele ediyoruz. Üzerimizden bazı oyunlar oynanıyor. Kim olursa olsun, bu babam da olsa Beşiktaş’a asla laf ettirmem. Eden olursa da, çıkar anında cevabını veririm.”



Ve del Bosque itirafı!

“Ertuğrul Sağlam ile Sinan Engin çok iyi anlaşıyorlar ve kardeşten öte oldular. Celalettin Kolot kalben Beşiktaşlı’dır. Kendisinin verdiği para var, ayrıca iki tane de senedi... Ödemezse, ben cebimden öderim. Kimse Beşiktaş Kulübü’nden büyük değildir. Ben Beşiktaş olarak arsa istemiyorum. BJK ınönü Stadı’nın arkasındaki devlete ve belediyeye ait olan yer bana verilsin, benim projem de hazır. ıyi ki Ertuğrul Sağlam’ı getirmişim. Vicente Del Bosque’yi ise erken gönderdik, bu büyük yanlıştı diyebilirim.”


13 günde kiralık!
Beşiktaş, Manisasporlu Holosko'ya karşılık Higuain'i kiralamayı teklif etti. Ancak Ege Kulübü artı 2.5 milyon Euro isteyince takas gerçekleşmedi.
4.9.2007



'Maradona olabilirim' demişti

21 Ağustos'ta Beşiktaş ile River Plate arasında her konuda anlaşma sağlandı. 22 Ağustos’ta istanbul’a geldi, onlarca Siyah-Beyazlı taraftar tarafından krallar gibi karşılandı... 23 Ağustos’ta 3 yıllık sözleşmeye imza atarken çok iddialıydı: “Arjantin’in değil, ama İstanbul’un Maradona’sı olabilirim...” 1 Eylül’de ilk kez Beşiktaş formasıyla tanıştı. inönü’deki Kayserispor maçında son 15 dakika oynadı, etkili olamadı. Tarihler 3 Eylül’ü gösterirken, bir başka deyişle istanbul’daki 13. gününde onun hakkında çok flaş gelişmeler yaşandı. FANATiK açıklıyor: işte Federico Higuain ve işte Arjantinli yıldız hakkındaki çarpıcı gerçekler...



Ocak’ta görüşmek üzere...

Beşiktaş, sezon başı alamadığı Holosko’ya, Galatasaray maçındaki muhteşem oyunu sonrası yeniden talip oldu. Manisaspor yeşil ışık yakınca, idareciler Ertuğrul Sağlam’a döndü: “Higuain’i kiralık verip Holosko’yu alabiliriz...” Genç hoca, Holosko’nun hem genç hem de Süper Lig’de daha tecrübeli olduğunu belirtip takasa ‘okey’ verdi. Bunun üzerine Manisa’ya resmi teklif götürüldü, ancak ‘Higuain artı 2.5 milyon Euro’ yanıtı alındı. Kartallar, Higuain ve Baki’yi önerdi; Manisa, ‘Higuain artı 2 milyon Euro’da ısrar etti ve transfer gerçekleşmedi. Higuain 13. gününde kiralanmaktan kurtulurken, Holosko transferi de Ocak ayına kaldı.


Cisseyi tanıyalım

716825fan10cisse3y280px6


Matias Delgado ve Ertuğrul Sağlam posterlerinin de verildiği Beşiktaş Dergisi'nin Eylül sayısı satışa çıktı.
4.9.2007



Matias Delgado ve Ertuğrul Sağlam posterlerinin de verildiği Beşiktaş Dergisi’nin Eylül sayısı satışa çıktı. Bu sayıda, Edouard Cisse Kartal Yuvası ürünleri ile objektiflere bir manken gibi poz verdi. En iyi huyunun elinin açık olması, en kötü huyunun ise inatçılığı olduğunu belirten Fransız yıldız, Paris St. Germain formasıyla Marsilya’yı 2-1 yenip Fransa Kupası’nı kazanmasını en büyük başarısı olarak nitelendirdi. Cisse’nin yaşamını etkileyen bazı unsurlar ise şöyle: En heyecanlandığı anları, 5 ve 1 yaşındaki iki kızının doğması. En korktuğu şey, paraşütle atlamak. Son okuduğu kitap, Steven Gerard’ın hayatını anlatan biyografisi. En değer verdiği şey, ailesi. Batıl inancı, masada başkasının elinden asla tuz almaması.

Fransız yıldız, Kartal Yuvası ürünlerinin tanıtımı için objektif karşısına çıktı. Cisse, hayatındaki önemli anları da anlattı.